E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal'dan önemli açıklamalar---

Aysal'dan önemli açıklamalar

Aysal'dan önemli açıklamalar
13 Haziran 2012 - 13:09 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu Toplantısı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Ünal Aysal; "3 Temmuz'dan bu yana başlayan bu sürece bizi de çekmek istediler. Drogba'yı alamayışımız medaya başarısız olarak nitelendirildi. Futbolda yepyeni bir takım kurduk, play-off ile birlikte iki defa şampiyon olduk. Bu bizi gururlandırıyor. Ancak Florya'nın idare şekli bizi daha çok mutlu ediyor. Başta Fatih Terim olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum. Basketbolda finale giderken üç kez üst üste Beşiktaş'a yenilmemiz tadımızı kaçırdı. Bunun önlemlerini önümüzdeki sezon için alacağız.
Hedeflerimizin ilk aşamasını tamamladık. Bundan sonra borçlarda azalma olacak. 2013 yılının sonunda sanırım borçlar 3'te 1'e inecek. Sosyal medyada dünyanın 6. kulübü konumundayız. Kulüp merkezini Mecidiyeköy'den Türk Telekom Arena'ya taşıdık. Önümüzdeki dönem hedeflerimizin büyüdüğü bir dönem olacak." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)