E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal'dan şike çıkışı---

Aysal'dan şike çıkışı

Aysal'dan şike çıkışı
11 Haziran 2012 - 07:47 borsagundem.com

Ünal Aysal şike konusunda ters bir karar çıkıp çıkmayacağını görmek için transferleri geciktirdiğini söyledi

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, ay sonuna kadar beklemeden tüm transferleri duyuracaklarını belirtirken “Eğer sonra bir problem çıkarsa bunun sorumluları hesabını verir, biz vermeyiz” dedi.
G.SARAY Başkanı Ünal Aysal şike konusunda ters bir karar çıkıp çıkmayacağını görmek için yeni transferlerini açıklamayı geciktirdiklerini ancak yeni isimleri duyurmak için ay sonuna kadar beklemeyeceklerini açıkladı. Almanya’da Köln G.Saraylılar Derneği’nin düzenlediği şampiyonluk gecesine katılan Aysal şunları söyledi:
‘BORCU DÜŞÜRECEĞİZ’
“TRANSFERİMİZ suskun değil çok hareketli. Bu ayın sonundan önce tahmin ediyorum sizleri tatmin edecek bir liste ortaya çıkacak ve açıklanacak. Bu yıl geçen senelere nazaran biraz daha farklı çalıştık. Birbirini tutan komple bir kadro oluşturuyoruz. Avrupa’ya giden G.Saray Avrupa’da kalıcı olmak üzere gidiyor. Bu ayın sonunu biraz daha beklememizin sebebi acaba ters bir karar çıkar mı diye tedbirli davranmak içindi ama biz bu ay sonunu geçirmeyeceğiz bütün transferleri açıklayacağız ve ondan sonra bir problem ortaya çıkarsa bunun sorumluları hesabını verir, biz vermeyiz.
SÜREKLİ başarı için çok güçlü bir ekonomik yapı ile sportif altyapılara ihtiyaç olduğunu ifade eden Aysal bu başarının yönetim tarafından tek başına kazanılmayacağını, dünyadaki 25 milyon taraftarın desteğine ihtiyaç olduğuna da vurgu yaparken “328 milyon dolar olan borcumuzu gelecek yılın Mart ayında 120 milyon dolara düşürmeyi hedefliyoruz” dedi.
Ozan İpek’le anlaşma yok!
G.SARAY yönetimi, Bursasporlu Ozan İpek’le anlaşma sağlandığı şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “Ozan İpek’le kulübümüzün şu ana kadar herhangi bir tasarrufu olmamıştır” denildi.
OYUNCUNUN menajeri Engin Kırkpınar da “Böyle bir anlaşmadan oyuncunun menajeri olarak bilgimiz yoktur. Bizim tarafımızdan da herhangi bir girişim yoktur” açıklamasını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)