E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal'ı terleten rakamlar---

Aysal'ı terleten rakamlar

Aysal'ı terleten rakamlar
18 Haziran 2012 - 14:08 borsagundem.com

Galatasaray Yönetimi, transferi gündemde olan Nordin Amrabat için talep edilen 6.5 milyon euroluk bonservis bedelinde yüzde 50 indirim istedi

Galatasaray, Nordin Amrabat için nabız yoklamaya devam ediyor!
Nordin Amrabat'ın transferi yüzünden bir süredir Kayserispor ile çatışma halinde olan Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim'in ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Faslı oyuncu için talep edilen bonservis bedeliden sonra geri adım attı.
Kayserispor'dan ayrılmak isteyen ve izin verilmemesi durumunda durumu FIFA'ya taşıyacağını açıklayan Nordin Amrabat için 6.5 milyon euro talep eden Kayserispor Yönetimi, bu bonservis bedelinden geri adım atmıyor. Transfer konusunda dengeli ilerlemek isteyen sarı-kırmızılı yönetim Faslı oyuncunun transferini maksimum 3.5 milyon euroluk bonservis bedeli ölçüsünde bitirmenin planlarını yapıyor.
Nordin Amrabat'ın transferi konusunda sürekli karşı karşıya gelen Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile Galatasaray Yönetimi arasındaki buzlar ise erimeye başladı.
ÖZTÜRK, HAZNEDAROĞLU VE HURMA YAN YANA...
Ataşehir'de inşasına başlanan Metropol İstanbul projesinin satış ofisinin bahçesindeki klasik otomobil sergisinde Adnan Öztürk, Semih Haznedaroğlu ve Süleyman Hurma bir araya geldi. Bir süre Adnan Öztürk ile sohbet eden Hurma, daha sonra Semih Haznedaroğlu ile bir araya geldi.
Süleyman Hurma ile transfer konusunda herhangi bir görüşme yapmadıklarını dile getiren Haznedaroğlu, "Amrabat için bir görüşmemiz olmadı, öncelikle bunun bilinmesini istiyorum. Kayserispor Kulübü ile fikir ayrılıkları yaşadık ancak biz her zaman dost bir kulübümüz ve böyle de olmaya devam edecek." dedi.
ÖZTÜRK: "TRANSFER KONUŞMADIK"
Süleyman Hurma ile bir süre görüşen Adnan Öztürk ise Nordin Amrabat konusunda bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Transfer konusunda kendisinin yetkili olmadığını ve bu görüşmeler ile transfer komitesindeki arkadaşlarının ilgilendiğini ifade eden Öztürk, "Süleyman Hurma ile bir sorunumuz olamaz. Transfer her dönemde her şartta olabilir ancak Amrabat konusundaki gelişmeleri takip etmiyorum" ifadelerini kullandı.
6.5 MİLYON EUROLUK ŞOK!
Nordin Amrabat için 6.5 milyon euro bonservis bedelinin talep edilmesinden sonra geri adım atan sarı-kırmızılı yönetim, Faslı oyuncu için bonservis indirimi beklyor. Şampiyonlar Ligi'nden Temmuz'un ilk haftasında gelecek olan 40 milyon euroyu dengeli dağıtmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimin belirlediği bütçe Kayserispor'un talep ettiği rakamın yarısı kadar olduğu kaydedildi.
(Sporx)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERIM TAKICI18 Haziran 2012 19:41

    milleti yedin bitirdin senin sonunu hic hayirli gormuyorum. KUL HAKKINI degistirip. HAKKI KULL dedin yatacak yerin yok yaptigin planlar seni iyi isadami gostermez.sanada bir gun KULP takarlar CIMBOM taraftarini sen ne zannetttin maclara gitmeyide televizyondan seyretmeyide biraktim

  • adnan ıncı18 Haziran 2012 18:22

    netas neden dusuyo bır bılgı lutfen

  • ö.s18 Haziran 2012 14:35

    eboue 3 milyona alında hurma amrabat kim ??? 1 milyon'a başkasına satamaz bunu kayseri...