E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal'ın paraları galibiyet getirmedi---

Aysal'ın paraları galibiyet getirmedi

Aysal'ın paraları galibiyet getirmedi
04 Nisan 2013 - 00:04 borsagundem.com

Maç öncesi soyunma odasında oyunculara fazladan prim vereceğini söyleyen Aysal, umduğunu bulamadı

Galatasaray başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim Real Madrid maçı öncesi oyuncularla bir toplantı yaptı.
Bu önemli maç öncesi Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular son toplantıda bir araya geldiler. "Hepinize güveniyorum" Konuşmaya başkan Ünal Aysal başlarken "Bugün Galatasaray'ın büyük tarihine yeni bir zafer yazacağınızdan hiç şüphem yok. Buradan istediğimiz skoru elde edip evimize öyle döneceğiz. Sizlere güvenim sonsuz.
"Primlere son dakika zammı"
Schalke maçında neler yapacağımızı herkese gösterdik." diyerek sözlerine son verirken hafta içinde 25 bin Euro olan primi 30 bin Euro'ya çıkarttığını söyledi.
"Avrupa'da alınmadık kupa bırakmayacağız" Ünal Aysal'dan sonra sözü Fatih Terim aldı. İmparator yaptığı konuşmada "Buraya kadar gelmeniz zaten çok büyük bir başarı. Avrupa'ya Galatasaray ismini yeniden hatırlattınız. Bu sene olsa da olmasa da yakın hedefimiz bu kupanın sahibi olmak ve Avrupa'da alınmadık kupa bırakmamaktır. Karşımızda hangi takım olursa olsun biz Galatasaray gibi oynayacağız. Bugün Real yarın Barcelona rakibimiz hangi takım olursa olsun Galatasaray'ın tarihi müzemizde olan gerçeklerdir. Aslanlarım Allah yar ve yardımcınız olsun" diyerek sözlerini tamamladı.
MAÇ 3-0 BİTTİ, PRİM DE HAYAL OLDU
Real Madrid karşısında 3-0 hezimete uğrayan Galatasaraylı oyuncular 30 bin euroluk primlerinden de oldular. Türkiye'ye eli boş dönen ve turu zora sokan Cimbomlu oyuncular lig maçlarına yoğunlaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abc04 Nisan 2013 14:01

    a.aysal uzaya,gs ve hissedarları ky. yerin dibine,bu vaziyet iyi değil.

  • hakan04 Nisan 2013 08:43

    babanın malı değilya ver bedelliyi dağıt parayı

  • mazlum ahı04 Nisan 2013 08:13

    mazlum ahı aldılar. bunlar anlamaz tabi mazlumdan ahından. çıkarır Rabbim aheste aheste. ne oldum değil,ne olacam diyeceksin şu dünyada.

  • metin04 Nisan 2013 08:08

    aysalın paraları işte yüz karaları. galatasaraylı olacağıma taş doğaydım daha iyiydi

  • kütahya04 Nisan 2013 02:41

    yörük sırtından kurban kesecekti gene.ama olmadı......:-)))komedi gibi bir yönetim GS yı yönetiyor...

  • ayısal04 Nisan 2013 01:36

    tabii para ky nın olunca dağıtması kolay oluyor değilmi!...

  • yılmaz04 Nisan 2013 01:20

    bu kadar futboldan uzak sadece belli bir amaç için yazı kaleme alan medya mensupları bilmeden yazı yazıyorsunuz maçtan önce yemekte konuşan başkanımız soyunma odasında konuşmamıştır herkezi kendi başkanınızla karıştırmayınız soyunma odası işi sizlere aittir.

  • ilker04 Nisan 2013 01:09

    bizim için ne istiyorsan iki katını versin (sen anladın onu)

  • 04 Nisan 2013 00:58

    Borsagündem de bu haberleri yazan şahıs, kibarcası sen dangalakmısın? diğer ifadeler içimde kalsın sen anladın yav...

  • futbol doktoru04 Nisan 2013 00:34

    kalite farkı ortaya çıktı..... milli takımımızın stoperini gördünüz..... bu adamdan stoper olmaz ama teknik dr. fatih terim ısrarla oynatıyor. devre arasında drogba snıeder alacağına defansın ortası yani stoper mevkii ne bir adam alabilirdin. önce yemeyeceksin arkadaş. ayrıca fatih terim için medya olsun futbol otoriteleri olsun hocaların hocası büyük hoca bu işi en iyi bilen hoca diye adlandırılıyor. süper kupa yı almakla hoca olunur mu ayrı soru ama fatih terim hangi akademiyi bitirdi onu merak ediyorum hoca olmak bu kadar kolay mı..... hamit altıntop u resmen bitirdi bu adam sağ kenar oynamaz bu adam bu gece oynadığı gibi orta alan oyuncusu serbest adam bunu göremeyen adam nasıl hoca olur semih in yetersizliğini göremeyen insan nasıl hoca olur semih tipik A2 oyuncusu kuvvetsiz hava hakimiyeti yok ayakda kalması gereken pozisyonlarda kayarak müdahale ediyor ... olmaz arkadaş olmaz

  • 04 Nisan 2013 00:09

    bu kadar kin güdülmez borsagundem ayıptır!