E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Başkan'a sürpriz---

Aziz Başkan'a sürpriz

Aziz Başkan'a sürpriz
07 Şubat 2012 - 07:05 borsagundem.com

Fenerbahçeli futbolcular, 14 Şubat’ta Silivri’de yapılacak duruşmaya giderek Başkan Yıldırım’a destek olacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike soruşturması davasından yargılanacağı ilk duruşmada, sarı-lacivertli futbolcular da hazır bulunmak için başvuru yapacak.
Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta en küçük bir haksızlık yapmadıklarını, alın teri ile kupaya ulaştıklarını her defasında söyleyen Fenerbahçeli futbolcular, Silivri’de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapılacak olan duruşmada, yöneticilere destek vermek için taraftarla birlikte hareket edecek.
Duruşmada izleyici olabilmek için yasal prosedürleri sorgulayan Fenerbahçeli oyunculardan bir çoğu, duruşmaya katılmanın Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarına büyük moral sağlayacağını, bu nedenle mutlaka salonda olmak istediklerini belirttiler. Fenerbahçe Yönetimi de futbolcuların bir bölümünün duruşmaya izleyici olarak katılması için girişimlere başladı.
Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da oyuncularından gelen bu isteği olumlu karşıladığı, antrenman programını buna göre ayarlayacağı öğrenildi.
Bilindiği gibi sarı-lacivertli taraftarlar da “Zaman sevdanı sahip çıkma zamanıdır” sloganı altında birkaç haftadır 14 Şubat için hazırlık yapıyor. Konvoylar eşliğinde Silivri’ye gidip Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticileri kapıda karşılamayı planlayan Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy ve Mahmutbey noktalarında toplanarak, 14 Şubat sabahı bu noktalardan yola koyulacak. Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)