E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Başkan'a ziyaret---

Aziz Başkan'a ziyaret

Aziz Başkan'a ziyaret
11 Ağustos 2011 - 22:24 borsagundem.com

İş adamı Şadan Kalkavan, Aziz Başkan'a ziyarette bulundu

Metris Cezaevine gelen Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticilerinden iş adamı Kalkavan, yaklaşık bir saat kaldıktan sonra buradan ayrıldı.
Kalkavan, cezaevinden ayrılışı sırasında basın mensuplarının soruları üzerine Aziz Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, tekrar ziyaret etmelerini beklediğini söylediğini anlattı.
Soruşturma kapsamında tutuklanan diğer kişileri de ziyaret etmek istediğini, ancak savcılıktan izin alamadığını belirten Kalkavan, Aziz Yıldırım'ın “Cezaevinden çıktıktan sonra yine hep beraber olacağız” dediğini söyledi.
Yıldırım'ın “Hapishaneyi gören birisi olarak, artık bütün kararları ben vereceğim” dediğini belirten Kalkavan, Yıldırım'ın 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un uygulanması halinde cezaevinden hemen çıkacağını söylediğini anlattı.
Kalkavan, Yıldırım'ın çok neşeli olduğunu, vaktini kitap ve gazete okuyarak geçirdiğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Semih Sancak13 Ağustos 2011 13:37

    Aziz baskanmi??´Adamin gazetelerdeki ana avrad küfürlerini okuduktan sonra bu sifati ona verenlere artik pes diyorum Siz mazoistmisiniz?? Adamin küfür etmedigi, dövdürmedigi gazeteci kalmadi.Aziz baskan diyorlar hala...