E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Başkan'dan açıklama---

Aziz Başkan'dan açıklama

Aziz Başkan'dan açıklama
25 Temmuz 2011 - 16:02 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı, avukatları aracılığıyla sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan, sağlık sorunları nedeniyle halen Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla bir açıklama yaptı.
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, hastanedeki durumuyla ilgili medyada yer alan haberleri düzeltme ihtiyacı duyduğunu belirten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:
''Halen, mevcut hastalıklarım nedeniyle tetkik ve tedavi için yatırıldığım Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki durumumla ilgili basında çıkan haberleri düzeltme ihtiyacı doğmuştur. Hastanedeki tedavim sorunsuz devam etmektedir. Başhekim ve ekibi, gerekli tüm ihtimamı göstererek tedavimle ilgilenmektedir. Bundan sonraki süreçte, zaman zaman hastane kontrollerimin olacağı, doktorlarımız tarafından bildirilmiştir. Şu an için bir başka hastaneye sevkimi gerektirecek bir durum yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)