E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Başkan'dan taraftarlarlara mektup---

Aziz Başkan'dan taraftarlarlara mektup

Aziz Başkan'dan taraftarlarlara mektup
17 Nisan 2012 - 13:42 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları aracılığı ile yaptığı açıklamada sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür etti

Yıldırım şunları yazdı:
"Değerli Fenerbahçeliler,
Dün bir kez daha bana ve arkadaşlarıma, kelimelerle tarifi imkansız bir güç verdiniz.
Bağdat Caddesi'nde yaptığınız yürüyüşü ve dün oynanan maçta takımımıza verdiğiniz desteği görünce bizler bir kez daha moral bulduk, gelecege umutla bakmamız gerektigini hatırladık.
Siz taraftarlarımızın desteği olduğu sürece; sizler, herşeyin farkında olduğunuzu dosta düşmana demokratik yollarla bu şekilde gösterdikçe ve kulübümüze sahip çıkmaya devam ettikçe; kulübümüz üzerinde planları olanlar, bu planlarını asla gerçekleştiremeyeceklerini çok daha net olarak anlayacaklardır.
Bizlere vermiş olduğunuz destekten ve kulübümüze bu şekilde sahip çıkmanızdan ötürü sizlere şahsım ve arkadaşlarım adına bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.
Öte yandan dün stadyumumuzda hazırlanan koreografinin gösterimi sırasında, Onur Karabudak adlı taraftarımızın bir kaza geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.
Sevgili Onur Karabudak'a, ailesine ve camiamiza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve Onur'a acil şifalar diliyorum..."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)