E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Aziz Yıldırım aday olacaktır'---

'Aziz Yıldırım aday olacaktır'

'Aziz Yıldırım aday olacaktır'
29 Şubat 2012 - 22:02 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü, genel kurulda Yıldırım'ın aday olacağını söyledi

Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü, önümüzdeki günlerde yapılacak tahvil arzından elde edilecek 100 milyon TL'lik gelirin nasıl kullanılacağının belli olmadığını, bu konuda yönetimin tutumunu bilmek istediğini söyledi.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Belgü, "Tahvil arzı çok ciddi bir karar; fakat bu paranın nereye kullanılacağı net biçimde belirlenmedi. Bu konuyu takip ediyorum. Uzun süre SPK da bekletti, geçen hafta izin verdi. Mutlaka para kazandıracktır. Yatırmıcı açısından kaygı taşımıyorum; ama bir Fenerbahçeli olarak bilmek istediğim konular var. 100 milyon TL gelir bekleniyor. Bu parayla transfer mi yapılacak, borçlar mı kapatılacak yoksa yönetici arkadaşlarımızın kulüpten alacakları var o mu ödenecek?
Bir başka önemli konuda ne genel kurulda ne de divan kurulunda alınmış net bir karar hatırlamıyorum. Bu soru işaretleri giderilmeli, eğer yönetici arkadaşlarımızın borçları kapatılacaksa ya da çok pahalı bir transfer yapılacaksa buna karşıyım. Maalesef Fenerbahçe'de bu önemli konular bir oldu bittiye getiriliyor" dedi.
FENERBAHÇE 14 YILDA 21 KAT BÜYÜDÜ, BORÇ 1 MİLYON DOLARDAN 300 MİLYON DOLARA FIRLADI
Belgü, "Aziz Yıldırım'dan sonra Fenerbahçe'nin mali yapısı çok değişti. 15 milyon dolar cirosu olan bir kulüpken bugün 300 - 400 milyon dolara erişti. 14 yıl içerisinde Fenerbahçe 21 kat büyüdü, 15-16 milyon dolardan 350 milyon dolara çıktı.
1 milyon dolar olan borç ise 300 milyon dolara yükseldi; yani 300 kat arttı. Borçlanma çok fazla oldu. Bu çok ciddi bir tehlikeye işaret etti. Beşiktaş'ın başkanına çok borcu vardı. Bu Beşiktaş'ın iyi tarafı, Fenerbahçe'nin bankalara çok borçu var. Yıldırım Demirören, paramı hibe ediyorum derken, zaten alamayacağını biliyordu; bunun için söyledi" dedi.
AZİZ YILDIRIM KESİN ADAY OLACAK; ŞAMPİYONLUKTA GALATASARAY MAÇLARI BELİRLEYİCİ OLACAK
Belgü Mayıs'taki genel kurul için ise "Aziz Yıldırım, Mayıs'taki olağan genel kurulda kesinlikle aday olacaktır. Kendisiyle ilgili bir yasak olmadığı sürece Aziz Bey'in başkanlığı bırakacağına inanmıyorum. Dolayısıyla Aziz Bey, mutlaka aday olacaktır. Fenerbahçe futbol takımının alın terine kimse laf söyleyemez. Çocuklar alınlarının teriyle şampiyon oldulad. Ama sürmekte olan davanın sonucunu hepimiz göreceğiz; kim yalan söylüyor kim söylemiyor bunu bize zaman gösterecektir. Futbol takımı konsantre olamıyor, kafaları başka yerde; yönetim futbolcu satışı yaptı, ahenk bozuldu. Ama ben toparlanacağını düşünüyorum. Bilhassa lig ve play-offta Galatasaray'la yapacağımız maçlar belirleyici olacaktır. Fenerbahçe'nin bu maçlardaki üstünlüğü ortada" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)