E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım, Arena'ya neden gitmedi?---

Aziz Yıldırım, Arena'ya neden gitmedi?

Aziz Yıldırım, Arena'ya neden gitmedi?
17 Ocak 2011 - 00:02 borsagundem.com

Davet ediliş şekline üzülen Aziz Yıldırım daha önce katılacağını açıklamasına rağmen yakın dostu Başkan Polat'ı TT Arena'nın açılışında yalnız bıraktı

Davet ediliş şekline üzülen Aziz Yıldırım daha önce katılacağını açıklamasına rağmen yakın dostu Başkan Polat'ı TT Arena'nın açılışında yalnız bıraktı. Bursa Başkanı Yazıcı da aynı sebepten stat açılışına katılmadı.
G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın sekreteri aracılığıyla yaptığı "şartlı" açılış davetine bozulan F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım G.Saray'ın stadı Türk Telekom Arena'nın açılışını protesto etti. Benzer şartlı davetle karşı karşıya kalan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da F.Bahçe Başkanı Yıldırım gibi açılışa gitmedi.
Aziz Yıldırım'ın birçok kulüp başkanı tarafından "haklı" bulunan protestosu, dün Swiss Otel'de Süper Lig, Bank Asya ve TFF 2 ve 3. Lig kulüp başkanı ve temsilcileriyle TBMM Araştırma Komisyonu üyelerinin bir araya geldiği toplantıda ortaya çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)