E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım bırakıyor!---

Aziz Yıldırım bırakıyor!

Aziz Yıldırım bırakıyor!
28 Ağustos 2013 - 15:27 borsagundem.com

CAS kararı sonrasında Fenerbahçe'de çok sıcak saatler yaşanıyor. İşte o gelişmeler...

CAS kararı sonrasında Fenerbahçe'de çok sıcak saatler yaşanıyor. Yönetim Kurulu CAS kararı ardından olağanüstü gündemle toplandı.
CAS'ın, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onamasından sonra Fenerbahçe yönetimi tarihi kararlar aldı.
Fenerbahçe yönetimi, CAS'ın UEFA tarafından verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasının onanmasının ardından acil olarak toplandı. Yönetimin şu sıralarda nasıl bir yol haritası izleyeceğini görüştüğü öğrenildi.
Yönetimin, 45 gün içinde olağanüstü seçime gitme kararı aldığı öğrenildi. CAS kararının açıklanmasının ardından camiada tepkilerin hedefinde yer alan ve istifaya davet edilen Aziz Yıldırım'ın bu seçimde aday olmayacağı belirtiliyor.
CAS'ın onadığı kararının ardından Fenerbahçe'ye bu yıl Avrupa yolu kesin olarak kapandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FB çe taraftarlari.28 Ağustos 2013 22:28

    Hatayı memoli insanlar istediklerini yazacaklar sana ne oluyor bu işlerin başı tabiki erdoğandır gezi eyleminden sonra FB çenin UEFA da yargılanması için telefon görüşmeleri yapıldı ama zararı kim çektidersin tabiki taraftar çekiyor ben bir FNB çe taraftarı olarak artık hayatta akp ye oy vermem.verdiklerimde haram olsun.seninde niyetin belli bari yazaydın ben zaten skpliyim diye .

  • hatayı memoli28 Ağustos 2013 16:59

    Eyüp Eyüp sen kendin de misin burada milet spor yorumu yapıyor sen siyaset spora siyateti bulaştırma art niyetli olduğun ortaya çıkıyor açık veriyorsun seni art niyetli seni

  • metin28 Ağustos 2013 16:05

    Hele sukur fener kurtuluyor bu adamdan

  • Eyyub28 Ağustos 2013 15:52

    Eyyy millet bugün fener e yarın size bize... Bu AKP oldukça ekonomi de çökecek şeriatta gelecek... Oy moy yok sana artık uyanın millet... Azıcık aşım ağrısız başım istemiyorum kuleler AKP nin sözde zenginliğini ben türküm milliyetçiyim Türk üm diyen herkes uyanın ülke elden gidiyor... Hiç merak etmeyin AKP gittiği zaman borsa 2 yüzbin olur...

  • 1528 Ağustos 2013 15:48

    10-15 ten fener alırım artık 100 den de satarım 2-3 sene içinde

  • can28 Ağustos 2013 15:42

    azizin gitmesi deprem falan olmaz,şikenin cas tarafından tescili depremdir

  • mehmet28 Ağustos 2013 15:39

    azziz yıldırımdan ne köy olur ne kasaba ne de aday olur

  • ÖNDER28 Ağustos 2013 15:31

    FENER BÖYLE REZİLLİKLERİ YAPANLARA PRİM TANIDIKTAN SONRA NEDEN ADAY OLMASIN.