E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Aziz Yıldırım dövdürtmek istedi'---

'Aziz Yıldırım dövdürtmek istedi'

'Aziz Yıldırım dövdürtmek istedi'
31 Ekim 2013 - 13:28 borsagundem.com

Belgü, "Seçilme şansının yüzde 51 olduğunu; şu anda seçimden çekilme, ya da bir başka adayı destekleme gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtti...

Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı Hulusi Belgü, "Seçilme şansının yüzde 51 olduğunu; şu anda seçimden çekilme, ya da bir başka adayı destekleme gibi bir düşüncesinin olmadığını belirterek, "Seçim işinde herkes 100 oyla, 500 oyla gelir, bunları altalta toplarsınız, Fenerbahçe'nin 14 bin kongre üyesi varsa, bir bakarsınız 50 bin olmuş. Dolayısıyla buradan bu kadar, diğer taraftar şu kadar oy gelecek sözlerine itibar etmemek gerekir" dedi.

AZİZ YILDIRIM BİZİ DÖVDÜRTMEK İÇİN TALİMAT VERDİ
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Belgü, "Polis tapelerine de yansıdı, bir mali kurul öncesi Aziz Yıldırım'ın beni dövdürtmek için talimatlar verdiğini okudum. Ama ben bunları art niyetle yapmadığını düşünüyorum. Sinirlilik halinde söylemiş, sinirlilik halinde de söylese hoş değil tabii; ama art niyetle yaptığını düşünmüyorum. Emniyet Müdürlüğü'nde bana bu tapeleri dinlettiler. Buna rağmen, UEFA, CAS'la ilgili kendilerine yurt dışındaki ilişkilerimizi kullanıp lobi çalışması yapacağımız, üstelik bunu perde arkasında kalıp, hiç görünmeden, sadece kulübe hizmet amacıyla yapacağımızı mektupla söyledik; ama hiçbiri itibar görmedi" şeklinde konuştu.

ARTIK KENDİSİNE SAYGI DUYDUĞUMU SÖYLEMEYECEĞİM
Belgü, "Aziz Yıldırım'a çok kızgınım. Artık bunu söylemek zorundayım. Aziz Yıldırım'a artık çok saygılıyım diyemeyeceğim. Aziz Yıldırım'ın benim Fenerbahçeliliğimi yargılamak haddine düşmez, aynı şekilde benim de onunkini yargılamak haddime düşmez" dedi.

KAZANMA ŞANSIM YÜZDE 51
Hulusi Belgü, kazanma şansı hakkında ise, "Yüzde 51 şansım var. Seçimi kazanmak için bu oranda şansım olduğunu düşünüyorum. Yıldırım ve Aydınlar'ın oylarının bizden fazla olduğunu bir gerçek. Fakat şu anda önemli ve belirleyici durumdayız" dedi.

"BENCE AZİZ YILDIRIM ADAYLIĞINI ERKEN AÇIKLADI"
Belgü, "Aziz Yıldırım, adaylığını erken açıkladı. Ben anlamıyorum. Her iki adayı da bu konuyla ilgili eleştiriyorum. Fenerbahçe'ye adaysanız en başından bunu açıklarsınız. Karşılıklı açıklamaları onları yıpratıyor; bunun bana geri dönüşü olacaktır" ifadelerini kullandı.

KAYBEDERSEK TÜM GÜCÜMÜZLE 2015'E HAZIRLANIRIZ
Seçimi kazanıp kazanmamanın çok önemli olmadığını belirten Hulusi Belgü, "Biz çok ciddi bir alternatif olduğumuz hem kulislerde hem de seçim sandığında göstereceğiz. Benim ve arkadaşlarımızın tek hedefi bu seçim değil. Biz bu seçimi kaybedersek, bütün gücümüzle 2015 için çalışırız. 2015'i kaybedersek 2018 için çalışırız. Bizim aramızda Fenerbahçe'ye başkanlık yapabilecek çok önemli arkadaşlarımız var" dedi.

ALİ KOÇ BİR BAŞKAN OLACAKTIR
Mehmet Ali Aydınlar'ın, Aziz Yıldırım'la olan kişisel problemleri nedeniyle aday olduğu iddiasına katılmadığını dile getiren Belgü, "Aydınlar her zaman Fenerbahçe'ye başkan olmak isteyen bir isim. Aynı şekilde Ali Koç da böyle. Mutlaka bir gün Fenerbahçe'ye başkan olacaktır. Böyle isimler olduğu sürece Fenerbahçe kazanacaktır. Ali Koç 1907 Derneği'nde aday olmayacağın söyledi. Kendisini istikrarlı bir insan, fikrinin değişeceğini sanmıyorum. Ama bu seçim ne olacağı belli olmaz. Son gece bile bir sürü değişiklik olabilir" diye konuştu.

FENERBAHÇE BAŞKANI SİYASETLE İLGİLİ ARGÜMANLAR KULLANMAMALI
Siyaset, cemaat gibi kavramların Fenerbahçe'ye nüfuz ettiğine inanmadığını dile getiren Hulusi Belgü, "Açıkçası ben Fenerbahçe'de bu tür şeylerin konuşulmasını tercih etmiyorum. Fenerbahçe başkanının siyasetle ilgili bir takım argümanları kullanmaması gerektiğine inanıyorum. Önemli olan Fenerbahçelilik. Bu tür şeyler üzerinden propaganda yapılmasını tercih etmiyorum" dedi.

KAYBEDERSEK STAT PROJESİNİ YENİ BAŞKAN'A SUNACAĞIZ
Stadın kapasitesinin genişletilmesiyle ilgili projenin yankı bulduğuna işaret eden Belgü, "Seçimler bittikten sonra biz kazanmazsak dahi, seçilen başkan bizi çağıracaktır. 'Hulusi, bu projeyi arkadaşlarınla birlikte yapar mısın?' diye soracaktır. Biz de memnuniyetle yapacağımızı ifade edeceğiz. Biz Fenerbahçe'nin hizmetindeyiz. Fenerbahçe'nin başkanı kim olursa olsun, bu projeyi gerçekleştirip, Fenerbahçe'ye kazanmak isteriz" diye konuştu.

AZİZ YILDIRIM'IN BİZİ ÇAĞIRACAĞINI SANMIYORUM
"Aziz Yıldırım bu durumda size çağırır mı?" sorusuna Belgü, "Keşke çağırsa. Ama çağırmaz. Daha önce de yardım için başvurularda bulundum. Bunu kabul etmedi. Hiç kimse hiç kimse için Fenerbahçe'nin önüne set çekmezse iyi olur" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)