E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım: Merak etmeyin çıkacağız---

Aziz Yıldırım: Merak etmeyin çıkacağız

Aziz Yıldırım: Merak etmeyin çıkacağız
29 Ağustos 2011 - 20:59 borsagundem.com

Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı Metris'te aşırı derecede zayıfladı.

14 Temmuz Perşembe günü futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve Asbaşkanı Serdal Adalı, Metris'te bulundukları süre içinde öfke, stres ve üzüntüden aşırı derecede kilo kaybetti.
Tayfur Havutçu'nun 31 kilo kaybettiği söylentileri üzerine hurriyet.com.tr'ye konuşan Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Avukat Ali Rıza Dizdar, Havutçu ile Adalı'nın ciddi şekilde kilo kaybettiğini söyleyerek, "Tayfur çok fazla zayıfladı. Ne kadar kilo kaybettiğini bilemem ama son günlerde dikkat ettim aşırı derecede zayıfladı. Serdal Adalı da aynı şekilde. Bu şekilde aşırı kilo kaybetmelerinin altında zannedersem öfke, sinir ve stres yatıyor. İlk önceleri üzüntülülerdi ancak şimdi çok öfkeliler. 'Suçumuz olmadığı halde buradayız' diye öfkeliler" ifadelerini kullandı.
"AZİZ YILDIRIM MORAL VERİYOR"
Tayfur Havutçu'ya en çok moral verenlerin başında Aziz Yıldırım'ın geldiğini söyleyen Dizdar şöyle devam etti: "Tayfur'la en çok Aziz Yıldırım'ın ilgilendiği söyleniyor. Yıldırım sürekli Tayfur'a 'Merak etmeyin, çıkacaksınız' diye moral veriyor ve 'Tayfur niye tahliye edilmiyor? Onun bir suçu yok ki' diyor diye duydum. Dediğim gibi Tayfur ve Adalı içinde bulundukları duruma oldukça öfkeli. Kurunun yanında yaş da yanıyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)