E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım Saraçoğlu'nda---

Aziz Yıldırım Saraçoğlu'nda

Aziz Yıldırım Saraçoğlu'nda
21 Temmuz 2011 - 20:50 borsagundem.com

Tribünlerdeki Fenerbahçeli taraftarlarda Aziz Yıldırım maskeleri ve tişörtleri var.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk ile karşılaşıyor. Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderilen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere destek olmak amacıyla birçok görsel şov hazırlayan sarı lacivertli taraftarlar, Türk Telekom tribününde büyük bir koreografisi gerçekleştirecek.
Sarı - lacivert kartonlarla yapılacak görsel şölende Türkiye haritası üzerine yerleştirilmiş Fenerbahçe amblemi bulunuyor.
ŞÜKRÜ SARACOĞLU'NDAN NOTLAR
- Maça ilgi yüksek seviyede. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın büyük bir kısmı dolu.
- Stadın farklı yerlerinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın resimleri var.
- Tribünlerdeki Fenerbahçeli taraftarlarda Aziz Yıldırım maskeleri ve tişörtleri var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 21 Temmuz 2011 23:40

    siz de hala bu fenerbahçeye mi destek veriyorsunuz. taraftar da ne yüzle aziz yıldırımın yüzünü yüzlerine asıyor. aziz yıldırımlaşmak hoş bir şey değil beyler. maden şike yapmamış aziz bey de neden tutuklanmış. yüzlerce delil var aziz bey ve ekibinin şike yaptığı konusunda. hiç biri de hayal mahsülü değil. hepsi gerçek ve kuvvetli deliller. yani zorla mı, dayatma ile mi küme düşmeği fazlasıyla hak etmiş f.bahçeyi kurtarmak için yırtınıyorsunuz.