E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım tahliye olacak mı?---

Aziz Yıldırım tahliye olacak mı?

Aziz Yıldırım tahliye olacak mı?
16 Aralık 2011 - 08:39 borsagundem.com

F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Metris'ten tahliyelerin birkaç celse sonra yapılabileceğini dile getirdi

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davasındaki 8 sanığı serbest bırakmasının ardından 14 Şubat'taki ilk celsede Başkan Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların da tahliye olacağı beklentisi doğdu.
TARAFTARI ÖZLEDİM
ANCAK Metris'te tutuklu bulunan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, sürecin ucunun açık olduğu ve birkaç celseden önce tahliye beklemediği mesajını verdi.
ŞEKİP Mosturoğlu, Metris'te ziyaretine gelen oğlu Batu Mosturoğlu aracılığıyla dün F.Bahçe taraftarlarına şu mesajı gönderdi:
'AĞUSTOS'TA da söylediğim gibi taraftarı utandıracak bir şey yapmadım ve davamın sonuna kadar arkasındayım. Bize yapılan haksızlıkların karşısında olacağım ve boyun eğmeyeceğim. Ben mücadeleyi bırakmayacağım, taraftarlardan sizlerden mücadeleye benimle devam etmenizi istiyorum. F.Bahçe taraftarını çok özledim inşallah en kısa sürede beraber olacağız. Metris'te kimsenin bir sağlık sorunu yok.'
TAHLİYE İSTİYORLAR
BATU Mosturoğlu, babasının ve diğer tutukluların her hafta rutin olarak tahliye talebinde bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)