E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım tehdit etti---

Aziz Yıldırım tehdit etti

Aziz Yıldırım tehdit etti
22 Mayıs 2011 - 18:56 borsagundem.com

Başkan Yıldırım otel lobisindeki sarı-lacivertli taraftarları görünce otel yetkililerini böyle fırçaladı

F.BAHÇE’NİN Sivas yolculuğu olaylı bitti. Sarı-lacivertli bayrak ve balonlarla süslenmiş Sivas’ta taraftarın yoğun ilgisi başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkarttı. Kafile için kapatılan otelin lobisindeki kalabalığı gören başkan otel yetkilerini, “Size kimseyi otele almayın demiştim. Buradaki herkes F.Bahçeli ama biz sakin olmak istiyoruz. Ya herkesi dışarı çıkartın ya da oteli terk ederiz” diye fırçaladı.
BU gelişme sonrası otel personeli fotoğraf çekmeye çalışan taraftarları dışarıya çıkardı.
Şampiyon gibi karşılandılar
DÜN Trabzon’dan Karabük’e hareket eden bordo-mavili kafile kentte ‘şampiyon gibi’ karşılandı. Taraftarlar ‘Şampiyon’ tezahüratıyla şehri inletirken Trabzonlu futbolcuları taşıyan otobüsün arkasında 100 araçlık bir konvoy oluştu.
YAKLAŞIK 200 kadar taraftar, ‘Bize her yer Trabzon’ ve ‘Gerçek şampiyon sensin’ yazılı pankartlarla bordo-mavili yıldızlara moral verdi.
Güneş: Adalet yerini bulur
FUTBOLCULUK kariyerinde Trabzonspor’la 6 kez şampiyonluk kupasını kaldıran teknik direktör Şenol Güneş, Karabük maçı öncesi ilginç bir açıklama yaptı:
“Futbolun saha içerisinde sonuçlanmasını doğru buluyoruz. Aksini düşünmek dahi istemiyoruz. Yapılanlar karşısında dik durmaya devam edeceğiz. Adalet er ya da geç bir gün tecelli eder. O kupayı gerçekten biz hak ediyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)