E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım: Yer yerinden oynayacak---

Aziz Yıldırım: Yer yerinden oynayacak

Aziz Yıldırım: Yer yerinden oynayacak
08 Ocak 2012 - 21:35 borsagundem.com

Aziz Yıldırım, TV8’de yayınlanan ‘Her Şey Futbol’ programının yorumcusu Faik Çetiner’e bir mektup gönderdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden, TV8’de yayınlanan ‘Her Şey Futbol’ programının yorumcusu Faik Çetiner’e bir mektup gönderdi.
Yıldırım mektubunda, davanın 14 Şubat’ta görülecek ilk duruşmasını sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, “14 Şubat’ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak, Türkiye sarsılacak” ifadesini kullandı. Mektup bugün saat 23.30’da yayına girecek ‘Her Şey Futbol’da okunacak.
Tazminat davası açacağız
Bu arada Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, mahkemenin lehlerine sonuçlanması halinde, Adalet Bakanlığı’na karşı Türkiye’de görülmemiş bir tazminat davası açacaklarını duyurdu.
1 maç için 101 sayfa savunma
Twitter hesabından açıklama yapan Kaya, “Bu iddia yığınının saçmalığını ispatlayacağız. Sadece 1 maç için şu anda savunmamız 101 sayfa. Başkanımız ‘ben zaten 60 yaşındayım, Fenerbahçe aklansın, ben yatarım önemli değil’ diyor. TOKİ’nin Galatasaray’a stadı yaparken müfettiş raporlarının sümenaltı edilmesi de girecek savunmamıza. Bunun yanında Trabzonspor’un maçlarını nasıl kazandığı dile getirilecek” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fikirtepeli DEDE09 Ocak 2012 07:17

    yeralti kaynaklari iyidir diyor baskan herkes yerini iyi alsin flim basliyor.dumende aziz baskan size oyle bir 11 aciklayacakki herkes beraber oynuyacak futbolu

  • vATANDAŞINIZ,,,,09 Ocak 2012 00:54

    Herşeyi yüzlerine ,gözlerine bulaştırarak yapanlar,bir gün kimsenin yüzlerini seçemiyecek hale geldiğini aynaya bakınca göreceklerdir.Onu bunu suplayanlar ,şuçlu konumuna gelebileceklerinin de düşlerini şimdiden kurmalılar.