E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'a ceza gelebilir---

Aziz Yıldırım'a ceza gelebilir

Aziz Yıldırım'a ceza gelebilir
26 Ağustos 2012 - 07:57 borsagundem.com

Dünkü maçta Aziz Yıldırım'ın sarı-lacivertli taraftarlara yönelik yaptığı anons çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - Gaziantepor maçı sırasında sarı-lacivertli taraftarlara yönelik yaptığı anons gümdemin bir numaralı konusu oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun statlarda düzensizlik ve kötü tezahüratın önüne geçmek amacıyla yeniden uygulamaya koyduğu anons içerikleri 4 maddeden oluşuyor.
Bu maddelerde belirtilen içeriklerin dışında yapılan anonslar sonucunda Profesyonel Disiplin Kurulu 10 bin TL ile 30 bin TL arasında bir ceza öngörüyor.
İŞTE O ANONS İÇERİKLERİ:
Uyarı Anonsu-1:
"Sayın sporseverler. Biletinizde belirtilen numaralı koltuklarınızda başka bir kişi oturduğu takdirde lütfen en yakın güvenlik görevlilerinden yardım isteyiniz. Biletiniz üzerinde yazan numaralı yere oturunuz. Lütfen merdiven boşluklarında oturmayınız. Saha içinde ve stat koridorlarında görevli olmayan kişilerin bulunması yasaktır. Bu hususlara uyulmadığı takdirde kulübümüz ağır cezalar alabilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz."
Uyarı Anonsu-2:
"Sayın sporseverler. Lütfen merdiven boşluklarına oturmayınız. Saha içinde ve stat koridorlarında görevli olmayan kişilerin bulunması yasaktır. Bu hususlara uyulmadığı takdirde kulübümüz ağır cezalar alabilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz."
Uyarı Anonsu-3:
"Sayın sporseverler. Lütfen kötü ve çirkin tezahürat yapmayınız. Ahlaki olmayan bu davranışa izin vermeyiniz ve yapanları uyarınız. Bu hususlara uyulmadığı takdirde kulübümüz ağır cezalar alabilecektir. İlginiz için teşekkür ediriz."
Uyarı Anonsu-4:
"Sayın sporseverler. Lütfen kötü ve çirkin tezahürat yapmayınız. Ahlaki olmayan bu davranışa izin vermeyiniz ve yapanları uyarınız. Bu hususlara uyulmadığı takdirde kulübümüz seyircisiz oynama ve saha kapama cezası alabilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)