E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'a kim ihanet etti?---

Aziz Yıldırım'a kim ihanet etti?

Aziz Yıldırım'a kim ihanet etti?
09 Temmuz 2011 - 10:10 borsagundem.com

Yıldırım, hastanedeki dinlenme sırasında yanına gelen kavgalı olduğu bir kongre üyesine dert yandı: "Çok ihanete uğradım çok...

Yıldırım, hastanedeki dinlenme sırasında yanına gelen kavgalı olduğu bir kongre üyesine dert yandı: "Çok ihanete uğradım çok... En yakınlarım bana ihanet etti. Hiç beklemediğim insanlardan darbe yedim."
Aziz Yıldırım'ı 13 yılı aşan başkanlık süresinde seveni de oldu sevmeyeni de. Beraber yürüdüğü insanlar kadar zaman içerisinde küstükleri de... Bir dönem omuz omuza çalıştığı insanlar, çeşitli nedenlerle Yıldırım'dan uzaklaşırken, o yanındakilerle geçmişe sünger çekti. Ancak bu şike davası kuşkusuz Yıldırım'ın unutamayacağı bir dönem oldu. Tedavi süreçlerinde Yıldırım zaman zaman dinlenmeye çekildi. Ziyaretçileri de oldu. Ve bu ziyaretçilerinden biri, uzun yıllar beraber yürüdüğü, ancak son 3 yıldır arasına karakedi giren bir kongre üyesiydi. İsmi bizde saklı ancak, hiçbir zaman yöneticilik unvanı almamış bu kişiyi dinlenme sırasında karşısında gören Aziz Yıldırım'ın gözleri doldu. Tabloyu görenler "Hiç beklemediği bir ziyaretçisi Yıldırım'ı garip bir mutluluğa çekmişti" ifadesi kullandılar. Misafirin yanına gelmesiyle onun elini tuttuğu gözlenen Yıldırım'ın dudaklarından şu sözler döküldü: "Çok ihanete uğradım çok. En yakınlarım ihanet etti. Hiç beklemediğim insanlardan darbe yedim."
İLK AKLA GELEN YÖNETİCİ!
İkili arasında daha sonra kulaktan kulağa şeklinde geçen kısa bir görüşme oldu. Aziz Yıldırım'ın bu sözlerinden kimleri kastettiği elbette anlaşılamadı. Avukatları vasıtasıyla herkesin ifadelerini öğrenmeye çalışan başkan Yıldırım'ın bazı tapelerde okunanlar sonrası ağzının açık kaldığı da iddia ediliyor. İster istemez akıllara Şekip Mosturoğlu'nun "Eskişehir-Trabzon maçında para gönderildiğini duydum" sözleri geliyor. Ancak diğer isimlerin ifadelerinde de Aziz Yıldırım'a ihanet eden çarpıcı cümleler dilden dile dolaşıyor. Sonuçta Aziz Yıldırım verdiği yanında yürüyen bazı kişilerin tutumlarıyla da ayrı bir şok yaşıyor.
Deniz Derinsu/Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan09 Temmuz 2011 15:42

    hocam seni harcayıp futbolu kendi kalıplarına sokmaya çalışıyorlar. en güçlü adam sensin bu spor camiasında. diktatör karşısında kimseyi istemez. kanunu senin için çıkarmışlar nisanda ve de seçimin bitmesini beklemişler.