E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan sert açıklamalar---

Aziz Yıldırım'dan sert açıklamalar

Aziz Yıldırım'dan sert açıklamalar
26 Ağustos 2012 - 07:17 borsagundem.com

Aziz Yıldırım maç sonu da Lig TV'ye çıktı ve herkese mesajlar verdi

30 bini aşkın taraftarın Aykut Kocaman'a rağmen Alex'e sahip çıkması üzerine sahaya inip protestoyu sonlandıran Aziz Yıldırım maç sonu da Lig TV'ye çıktı ve herkese mesajlar verdi.
KADINLARA: Bugün tribünde organize bir olay yaşandı. Müdahale etme mecburiyeti hissettim. O şekilde tezahürat yapılınca sahanın içindeki oyuncular maça konsantre olamıyorlar.
ALEX'E: Twitter'da istediğinizi yazacaksınız sonra da oynamak isteyeceksiniz, yok öyle bir şey. 4 yıl önce bütün tribünler yuhaladığı zaman ben kalktım alkışladım, kulüpte kalmasını sağladım. Burası Yeniçeri Ocağı değil. Burası Fenerbahçe kulübüdür. Aykut Kocaman bu camianın evladıdır. Recep Niyaz'ı oynattı diye alkışlanmalıdır. Alex, 'Genç oyuncular oynasın' dedi. Recep çıktı oynadı, Alex de küsmeyecek. Benim onu alkışladığım gibi alkışlayacak.
KAMUOYUNA: Başıma bir şey gelmezse ben üç yıl daha buradayım. Türkiye'de kimsenin yapamayacağı iki projeyi bu ay içinde açıklayacağım. Fenerbahçe'de dedikodu yayanlar var. Ben bunları biliyorum. Önümüzde Spartak maçı var. Biz kişilerin kavgasıyla uğraşıyoruz. Fenerbahçe'ye nifak tohumları ekmeye çalışanlar var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)