E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan şok açıklama---

Aziz Yıldırım'dan şok açıklama

Aziz Yıldırım'dan şok açıklama
19 Ocak 2011 - 08:19 borsagundem.com

Aziz Yıldırım, R.Madrid’in bile forvet aradığı şu dönemde taraftarını üzecek bir karar aldı

Santos’un özür dilemesi ve Semih’in de F.Bahçe’de kalmasıyla transferden vazgeçen başkan Yıldırım, “Türkiye’nin açık ara en iyi takımı” olarak değerlendirdiği mevcut kadroya takviye yapmadan yola devam edecek.
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, uzun süredir rahat bir uyku bile uyumakta zorlanan taraftarını ‘perişan’ edecek bir karar aldı.. Futbolcuların önce Yeni Malatya ardından da Samsun maçında beklenen çizgisinden çok uzak olmasıyla sarı-lacivertli taraftarların içine girdiği ‘transfer’ beklentisi de boşa çıkıyor. Çünkü Yıldırım, son gelişmelerin ardından transfer yapmama kararını verdi.
TEKNİK direktör Aykut Kocaman’ın, “Devre arasında 1-2 transfer yapabiliriz. Başkanla bu konuyu görüşeceğim” demesine ve hatta daha sonra “Aziz Yıldırım’la görüştüm, gerekli konuşmaları yaptık” eklemesini yapmasına rağmen başkan, Andre Santos ve Semih Şentürk’ün kararlarından geri adım atmasıyla oyuncu alımından vazgeçti.
KOCAMAN’A hakaret gibi cümleler kuran Brezilyalı futbolcunun özür dilemesi, gitmek isteyen Semih’in de ‘F.Bahçe’ye yararlı olacağım’ sözü vermesiyle bu iki bölgeye yapılması planlanan transferi donduran Yıldırım, gereken hamlelerin sezon sonu yapılmasına karar verdi.
KOCAMAN’A İLK ‘HAYIR’
FAKAT şu da bir gerçek.. Kocaman, hâlâ sol bek ve forvet istiyor. Bunu da yönetime bildirmiş durumda. Yani sezon başından bu yana ilk kez Kocaman’ın istediği bir şeye yönetim ‘Hayır’ diyor. Bakalım Yıldırım’ın çok güvendiği F.Bahçe, 2. yarıda taraftarına neler getirecek, neler götürecek.
Devre arası flaş oyuncular alması beklenen F.Bahçe, hem iç hem de dış transferde sessizliğini bozmayan nadir takımlardan.
Yobo: “Takım halinde savunma yapmazsak, 2. yarıda da sorun yaşarız.”
“TAKIM defansı, sadece geride oynayan futbolculardan oluşmaz. Günümüzde savunma tüm oyuncu grubuyla ortak yapılıyor. Bu forvetten başlayıp, orta sahadan savunmaya kadar yapılmalıdır.
‘GOL SORUNU YOK’
İLK devre boyunca zor anlar tabii ki yaşadık. Bireysel anlamda bu takımda forma giyen herkes kendisini bir üst noktaya çekmeli. 2. yarıda takım defansı konusundaki performansımız maçları kazanma konusunda daha belirleyici rol oynayacak. Takım savunmasını daha iyi oturtmalıyız, bunu yaparsak zaten gol atarız.”
'Seri galibiyetler bizi düzlüğe çıkaracaktır'
“Üst üste alacağımız zaferlerle ibre bize döner. Devre arası yaptığımız tempolu idmanların karşılığını göreceğiz.”
F.BAHÇE defansının sigortası Yobo, başarının reçetesini açıkladı.. Ligin ilk yarısında takım halinde savunma yapamamalarının kendilerine pahalıya patladığını belirten Nijeryalı yıldız, gelecek sene de takımda kalacağının sinyallerini şu sözlerle verdi:
“ÇOK geniş, yetenekli ve tecrübeli bir kadromuz var. Bir-iki galibiyet serisiyle her şeyin tamamen değişeceğini düşünüyorum. Belki son haftalarda oynadığımız maçlarda yeterli skoru alamadık. Ama yüksek tempolu idmanlarla galibiyetlerin geleceğini, şampiyonluğu da sonuna kadar kovalayacağımıza inanıyorum.
MUTLU olduğum sürece burada kalmak istiyorum. Burada yarım kalan bir işimiz olduğunu biliyorum. Bu işi sonlandırmadan buradan ayrılmayacağım.”
Vatan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • can19 Ocak 2011 22:40

    Takımın durumu şu an kötü olabilir ancak başkan haklı kadromuz oldukça yeterli amaa onları oynatacak bi teknik direktör eksikligi var

  • fenerli19 Ocak 2011 19:35

    şu anda daum takımın başında olsaydı liderdik aykut hocadan kesinlikle hayır gelmez . yazık dauma hem para verdik hem kovduk

  • özgür19 Ocak 2011 18:54

    sen fenerin kötülüğünü istiyorsun başkan.Aykut hocadan bir şey olmaz...

  • hosman19 Ocak 2011 14:41

    hiç kimse heveslenmesin takınımda taraftarında kralı fenerde

  • Gonyalı Fenerli19 Ocak 2011 13:30

    Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'nin başında görmek isteyenlerin başında geliyordum. Ama maalesef Aykut hoca Fenerbahçe'ye faydalı olamadı ve olamayacak gibi görünüyor. Ne yapalım demek ki olmadı mı olmuyormuş. Onun için fazla ısrar edip hem Aykut hocaya hem de Fenerbahçe ye daha fazla zarar vermeden yolların ayrılması herkes için daha iyi olur gibi geliyor bana.

  • diyarbakırlı19 Ocak 2011 13:10

    bizim başkanımız herşeyi bilir.bu sene şampiyonuz diyosa oluruz.takımı takviye etmeye gerek yok,en iyi takım biziz.bu sene dahil üst üste 3 sene şampiyonuz.

  • hayri19 Ocak 2011 13:00

    hakemler yüzünden yeni malatyaya yenildiniz.Hakem fenerin bir atağını ofsayt diye kesmese o atak blki gol olacaktı bu pozisyonu yakında aziz dile getirir.Aziz hep hakemlere yükleniyor.

  • fenerliorhan19 Ocak 2011 11:18

    sayın başkan feneri yanlış teknik adamlarla rezil ettiniz.10 yılı aşkın yönetimdesiniz futbolda başarılı olarak bir metre yol alamadınız.Aykut hocanın başarısız olduğunu görmemek körlük demek.Gönder şu aykutu.Olmazsa sende git.Faydalı olacaklar gelsin.

  • hacıali19 Ocak 2011 09:22

    başkan sayenizde sokaga çıkamıyoruz.samsunlu hakan'ın dedikleri dogruve sayenızle(aykut,emre,özer) bu fenerden cacık bile olmaz.önümüzdeki avrupa defterini silin aklınızdan çünkü bu sene 7veya 8 nci oluruz.tesıslerle bu iş olmaz.yol yakınken emre,özer ve hocayı acilen göndermen gerekir.ya degilse seninde kongerede işin bitecek başkan.

  • tevfik19 Ocak 2011 09:07

    Türkiyenin açık ara en iyi takımıymış sen futboldan zerre anlıyosan bende neyim. yeni malatyayı ten ondna sonra konuş azize hanım

  • efe19 Ocak 2011 08:30

    git artık aziz