E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan şok çıkış---

Aziz Yıldırım'dan şok çıkış

Aziz Yıldırım'dan şok çıkış
07 Temmuz 2011 - 15:55 borsagundem.com

Aziz Yıldırım emniyette ifade vermek istemiyor ve susma hakkını kullanıyor

İstanbul Üniversite Kardiyoloji Enstitüsü'nden çıkarılarak polis aracıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Aziz Yıldırım emniyette ifade vermek istemiyor ve susma hakkını kullanıyor.
İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsünden taburcu edilen Yıldırım,  İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine garajdan giriş yaptı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım anjiyo olduğu İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nden üçüncü gün dolmadan çıkarıldı. Doktorların sağlık durumu hakkında olumlu görüş bildirdiği öğrenilen Yıldırım'ın çıkış işlemleri yaklaşık bir saat sürdü. Hastane önüne çevik kuvvet polisi geldi. Bir grup Fenerbahçe taraftarı da çıkış kapısında toplandı. Polislerin ve sağlık personelinin kontrolünde saat 13.15 sıralarında dışarı çıkarılan Yıldırım, "En büyük Başkan bizim başkan" sloganlarıyla polis otosuna bindi. Bu sırada basın mensupları, polisler ve vatandaşların oluşturduğu kalabalık yüzünden izdiham yaşandı. Yıldırım kapısını kendisinin açtığı polis otosuna güçlükle bindi.Yıldırım, savcının isteği üzerine ifadesinin alınması için tekrar Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)