E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan yeni mektup---

Aziz Yıldırım'dan yeni mektup

Aziz Yıldırım'dan yeni mektup
10 Ağustos 2011 - 07:48 borsagundem.com

Ailemle ilgili kişiler haftada bir gün kapalı görüş yapmak üzere, ayda da bir kere açık görüş yapmak hakkımdan faydalanarak benimle görüşüyorlar

ŞİKE soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konulan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a uygulanan ziyaretçi ayrıcalığına ilişkin, Hürriyet Pazar Gazetesi’nin 31 Temmuz tarihli sayısında yayınlanan haber üzerine, Yıldırım’dan haberi hazırlayan Gülden Aydın’a mektup geldi. “Bir maniniz yoksa bugün görüşe gelecektik” başlıklı haberde görüşüne başvurulan avukatlar, Anayasa’nın eşitlik ilkesine aykırı olan bu uygulamanın tüm tutuklu ve hükümlülere tanınması gerektiğini söylüyordu.
İşte Başkan’ın gönderdiği mektup...
Aziz Yıldırım’a tanınan ziyaret kolaylığının bütün tutuklulara uygulanması isteniyor diyerek bir haber yapmışsınız. Ziyaretçi trafiğine yetişmek mümkün olmuyor diyorsunuz. Siz Metris’e gelen her kişinin beni ziyaret ettiğini düşünerek büyük bir yanılgının içine düşmüşsünüz. Sayın Rıdvan Dilmen’in eşi beni ziyarete gelmedi. Bana buradaki tutuklular için yapılan uygulamanın dışında bir uygulama yapılmamaktadır. Ailemle ilgili kişiler ancak haftada bir gün (en fazla 5 kişi) kapalı görüş yapmak üzere, ayda da bir kere açık görüş yapmak hakkımdan faydalanarak benimle görüşüyorlar.
Tüm tutukluların ayrıca haftada
10 dakika telefon hakkı bulunmaktadır bir de bundan faydalanıyorum. Avukatlarım da kanunun elverdiği ölçüde beni görmeye geliyorlar.
Beni kullanarak böyle bir haber yapmanıza üzüldüğümü belirtirken gerçekleri de bilmenizi istediğim için bu satırları size yazdım. Hastanede kalmam gerekirken sırf söz olmasın diye Metris’e dönüş yaptım. Verilen raporda “Kendi isteğiyle hastaneden ayrılmıştır” denmektedir!
Aziz Yıldırım - 31.07.2011

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)