E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ı bitiren fotoğraflar---

Aziz Yıldırım'ı bitiren fotoğraflar

Aziz Yıldırım'ı bitiren fotoğraflar
07 Temmuz 2011 - 09:53 borsagundem.com

Aziz Yıldırım'ın eşkal fotoğrafları sızdı

Şike soruşturması kapsamında, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'in talebi üzerine, Nöbetçi İstanbul 11. ağır Ceza Mahkemesi Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında yakalama kararı çıkarttı.
Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Yıldırım'ın 4 günlük yasal gözaltı süresi tamamlandığından halen ifadesi alınamamış, hastaneden avukatları aracılığıyla savcılığa ulaştırılan sağlık raporları nedeniyle Yıldırım'ın gözaltı kararı savcılık tarafından kaldırılmıştı.
Savcılık, Yıldırım'ın hastaneden taburcu olur olmaz Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelerek ifadesinin alınabilmesi için Nöbetçi İstanbul 11. ağır Ceza Mahkemesi'nden Yıldırım hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etmişti. Talebi değerlendiren mahkeme, Yıldırım hakkında yakalama kararı çıkarttı.
Hastanede tedavi gören Yıldırım, bu kararla birikte yeniden polis gözetiminde olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zehra08 Temmuz 2011 18:11

    Polis bu iktidar döneminde hiç olmadığı kadar formunda!.. Asker bitti,şimdi spor başladı.Adil olun ama yada ne demek lazım adil düzene devammı? :)

  • ilker07 Temmuz 2011 14:17

    sızmak ne demek ya bodrumda beach mi orası emniyet binası değil mi ..? al sana rüşvet al sana şike o zaman o sızdıranıda alın gözaltına madem herkeze adalet !!!