E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ın yerine kim geçecek?---

Aziz Yıldırım'ın yerine kim geçecek?

Aziz Yıldırım'ın yerine kim geçecek?
08 Temmuz 2011 - 07:32 borsagundem.com

İstifa etmeyen Başkan Aziz Yıldırım'ın yerine şimdiden talipliler çıkmaya başladı

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, futbolda yaşanan şike soruşturması kapsamında göz altına alınan Aziz Yıldırım’ın yerine adı kulüp başkanlığı için geçen Ülker Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in, kulüp başkanlığı iddiasında olmadığı mesajını verdi.
Yüksel Günay, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, Murat Ülker’in yurt dışında olduğunu ve kendisini aradığını belirterek, Ülker’in başkanlık konusundaki mesajını bildirdi.
Günay, Murat Ülker’in kendisine ilettiği mesajda, "Benim Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için bir iddiam yoktur. Aday da değilim. Benim başkanım Aziz Yıldırım’dır. Bu haberin nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Ne şahsım, ne de Ülker Grubu’nun Fenerbahçe yönetimi ile bir problemim yoktur" ifadelerini kullandığını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 08 Temmuz 2011 00:30

    operasyonun amacı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. şike değil aziz operasyonu bu. yoksa futbol camiasında şike olayı çoktur. günah keçisi harcanmak isteyen aziz yıldırımdır. 6 ay kimi takip etsen bir haltı çıkar açığa. ülkemin insanı ne yazık ki sütten çıkma ak kaşık değil.

  • duysem07 Temmuz 2011 19:53

    siz Bank Asya icin Baskan arayin,birde fenerbahceye finansal destek veren Ülker v.s sikebahceden ellerini ceksinler yoksa ülker ürünleri almayiz

  • duysem07 Temmuz 2011 19:52

    Adnan Polat bosta ,en azindan sikeci degil