E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBağdadi operasyonu için bomba Türkiye iddiası!---

Bağdadi operasyonu için bomba Türkiye iddiası!

Bağdadi operasyonu için bomba Türkiye iddiası!
28 Ekim 2019 - 11:51 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, dün IŞİD elebaşı Bağdadi'nin özel kuvvetler operasyonuyla öldürüldüğünü duyurdu. Trump konuşmasında Suriye, Irak ve Rusya ile birlikte Türkiye'ye de teşekkür ederken, operasyonla ilgili kritik bir detay ortaya çıktı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala28 Ekim 2019 19:27

    Bu adamın ordusuna MİT tırları silah taşıyordu.

  • bir yorum.28 Ekim 2019 15:07

    Kur'andaki İslamda en büyük günah Allah a şirk koşmaktır.Bu günahla ahirete göçenin affetmeyeceğini Allah Kur'anında belirtmektir. Bunun dışında diğer bazı büyük günahlar vardır. Mesele toplumu birbirine düşürmek, zinayı alenen yapmak,haksız yere bir insanı öldürmek başkalarını hakkını fuyursuzca yemek,ama en önemlisi dini kendi çıkarlarına alet ederek bunun üzerinden zenginleşmek .İşte cemaatler tarikatler tasavvufçular böyledirler.Din eğer Kur2anı biliryorsan bedeva anlatman gerekir.Eğer bilmiyorsan susacaksın. Cübbe sarık sakal şalvarla insanları kandırmayacaksın. 

  • Selahattin Ölmez28 Ekim 2019 17:30

    Bu adam ABD ve İsrail ajanıdır çünkü bunların istihbaratları ile toplantıdaki fotoğrafları basında çıkmıştı. Adamın işi bitti veya ABD'nin bu işte bir oyunu olabilir. Gerci bu adam aylar önce öldürüldüğüne dair basında haberlerde çıkmıştı. İslamiyet şekle, giyime, renge bakmaz. İslamiyet amaliyet yani ALLAH'ın emrettiği tüm işleri harfiyen en çok uygulayana bakar.

  • AHMET ÖZBİR28 Ekim 2019 13:23

    İSLÂMİYET'te en büyük günah FİTNE ÇIKARMAKTIR! Bu hainin yüce dinimize verdiği zararı kâfirler vermedi. Rabbim bu tür yaratıkların yolundan gidenlerin şerrinden Ümmed-i Muhammed'i korusun. Çok can yaktı ve sonunda intihar ederek canına kıydı ve yok oldu hamdolsun.