E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli CHP'nin çatı adayını olumlu karşıladı---

Bahçeli CHP'nin çatı adayını olumlu karşıladı

Bahçeli CHP'nin çatı adayını olumlu karşıladı
16 Haziran 2014 - 13:44 borsagundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'nin cumhurbaşkanlığı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini söyledi

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesini memnuniyetle karşıladı.
Bahçeli, Ekmeleddin İhsanoğlu önerisini millet için çok hayırlı olduğunu, titiz bir çalışma sonucu bu karara varıldığını belirtti. Bahçeli, MHP'nin de bu isim üzerinde ulaştığını sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atam izindeyiz16 Haziran 2014 20:37

    Adaya bakılırsa, Kemalizm (chp) Bozkurt(mhp) bileşkesi Alperenlik imiş. Bu adımdan sonra chp mhp BBP çatısı altında birleşere tek parti haline gelmesi memleketmiz için çok hayırlı olur.

  • Alperen16 Haziran 2014 20:33

    MHP li ulusalcılarla Chp ulasalcıların ortak kesişmesi BBP ye yakın bir ulusalcı olması güzel. iyi bir aday. milliyetçi cepheyi birleştirecektir hatta akp içindeki miliyetcilerdende destek olacaktır.

  • flamenco7216 Haziran 2014 18:21

    Önceki cumhurbaşkanlarını Meclis seçtiği için adayın halk tarafından biliniyor olması 2.3. planda bir faktör iken şimdi halk seçecek.. yani bilinirlik çok önemli olsa gerek Eğer adaylar domain olsaydı ve biz bu domainlere tıklayarak oy alıyor olsaydık... ..Erdoğan; pizza.com ise diğerine ekmeleddinihsanoglu.com diyebilirdik... O halde kanımca üzerinde anlaşılan "Çatı adaydan" çok: "Erdoğan köşke çıkıp cumhurbaşkanı olursa Pizza.com suz AKP başkanlık sistemini getirecek kadar sandalye çıkartamaz" "Çatı stratejisi" gibi...:):):):)..

  • eren16 Haziran 2014 18:18

    alparslan türkeş zamanında MHP li olmaktan gurur duyardım. bahceli geldi gururum ayaklar altına düştü.cünkü diger partilerin kuklası olmaktan vaz gecemedi.ama ben mhp li olmaktan vaz gectim artık

  • akan16 Haziran 2014 18:05

    desteklemezsen şaşardım zaten CHP katibi oldun gitti

  • abdullah16 Haziran 2014 15:57

    chp ve mhp her zaman şer üzere birleşmişlerdir aralarında bir birliktelik doğduğuna göre bu iş kesinlikle memleketin zararınadır.

  • GoL16 Haziran 2014 15:00

    Kesin Fettulah gülenin tavsiyesiyle bu aday belirlenmiştir. hizmet örgütü iyi çalışıyor