E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Halaçoğlu'na sert tepki---

Bahçeli'den Halaçoğlu'na sert tepki

Bahçeli'den Halaçoğlu'na sert tepki
08 Temmuz 2015 - 20:11 borsagundem.com

Yusuf Halaçoğlu'nun CHP hakkında kullandığı ifadelere MHP'den de eleştiri geldi. Bahçeli twitter'dan Halaçoğlu'nun açıklamalarına sert tepki gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yusuf Halaçoğlu'nun CHP hakkında söylediği sözlere twitter üzerinden sert tepki gösterdi.

Bahçeli şu açıklamayı yaptı;"İfrat ve tefritten kaçınmak herkesin vazifesidir. Din ve inançlar üzerinden yeni istismar kanalları açmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır. Kimin neye, nasıl inandığını tayin makamı kimseye düşmeyecektir. Kasten çarpıtılan cümleleri fitne santrali gibi kullanmak da şirretliktir. Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli, iyi tartmalıdır. Söze hakim olunmazsa tutsak düşülmesi mukadderdir.

Bu akşam da Yusuf Has Hacip’in şu düşündürücü ve ibretlik sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum: “Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile; kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile olur.” Balasagunlu Yusuf böyle diyor. “Eğer ki iki dünya diler isen, ilacı iyiliktir, yapar isen. Eğer iyilik bulmak diler ise özün, yürü iyilik yap, bırak gerisini sözün.”

VURAL: MHP'NİN BAKIŞINI YANSITMIYOR
MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun CHP hakkında söylediği sözlere partisinden de tepki geldi. MHP'nin diğer Grup Başkanvekili Oktay Vural, NTV'ye verdiği röportajda Halaçoğlu'nun sözlerini eleştirirken sözkonusu ifadelerin MHP'nin bakışını yansıtmadığını söyledi.

Canlı yayında konuşan Oktay Vural 'Yusuf Halaçoğlu'nun sözlerini tasvip etmiyoruz' dedi. "Bu sözler MHP'nin bakışını yansıtmıyor bu çok açık seçiktir" diyen Vural, Halaçoğlu'nun maksadı aşan ifadeler kullandığını ve bir açıklama yaparak durumu açıklığa kavuşturacağını söyledi.

HALAÇOĞLU NE DEMİŞTİ?
Meclis Başkanlığı seçiminde CHP'den gelen eleştirilere verdiği yanıtta "biz Eğer Sayın Deniz Baykal'ı desteklemiş olsaydık, dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye bize yükleneceklerdir" demişti. sözlerini kullandı.

ARINÇ, BAHÇELİ'YE HAVALE ETTİ!
Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ise "Bahçeli herhalde gereğini yapar, Halaçoğlu kendi bilinç altında yatanı açıklamıştır." demişti.

CHP SERT TEPKİ GÖSTERDİ
CHP sözcüsü Haluk Koç, 'dinsiz' polemiğinde MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun sözlerine isim vermeden tepki gösterdi.

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun CHP'ye yönelik 'Biz eğer Sayın Baykal'ı desteklemiş olsaydık dinsiz bir partinin adamını seçtiniz, diye bize yükleneceklerdi' sözlerine yanıt veren Koç, "Doğrudan isim de ortaya koyarak söyleyebileceğim ve altından kalkamayacakları çok ağır sözler söyleyebilirim. Düşünerek de söyleyebilirim, anında da söyleyebilirim. Eğer bir özür mekanizması geliştirmezler, söylediğinin bir sıkıntı anında istemeden ifade edildiğini ortaya koymazlarsa o zaman milyonlarca bu ülkede hem inançlarına bağlı hem namusuyla yaşayan tüm o insanlara yapılan hakaretin sorumlusuna bulduğumuz her alanda hak ettiği cevabı hem de en ağırından verebilecek noktadayız. Herkes aklını başına toplasın. Aklını başına toplarken haddini de bilsin" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DÜNYA DÖNÜYOR.10 Temmuz 2015 00:06

    Ya sayın bahçeli kimlerlen seçime girmişsin ama haberin yok bunlar senin kuyunu kazmaya çalışıyor bundan böyle DİNİ İMANI ortaya koyan hangi parti olursa olsun onlara oy moy yok yüce ALLAH bu dünyayı vede evreni kurduğunda önce dinozorları sonra mağara adamlarını ve ensonundada insanları bu dünya yaşamasına karar vermiş ve peygamberler göndermiş iki yol sunmuş birisi bana çıkan yol diğeri ise şeytana çıkan yoldur şimdi hslsçoğlu sanamı kaldı bu milleti din iman ibadet içine sokmaya ahiret günü herkes bir birinden kaçacak senin günahlarınımı alacak artık bu kafa yapınızı değiştirin ibadet sadece ALLAH ilen kulun arasındadır bunuda bilmiyorsanız nasıl vekil oldunuz anlamadım demekki CAHİL mişsiniz.sayın BAHÇELİ ya ağırlığını koyacak yada başkanlığı bırakacak.

  • SELİM09 Temmuz 2015 17:45

    AĞZINA SAĞLIK HALAÇOĞLU,BAHÇELİ İSTİFAAAAAAAAAAAAA

  • ALPTUĞ09 Temmuz 2015 14:36

    Gurup başkan vekilinle tivitir üzerinden konuşacağına geriye dönük konuyu araştırıp o sözlerin kime ait olduğunu bulur sonra mahcup olmassın.

  • çokyazık acıyorum sana09 Temmuz 2015 01:02

    çokyazık acıyorum sana doğruyu bir söylersem sen görürsün koreli

  • Türküm08 Temmuz 2015 23:47

    Turkim Sünni yim müslümanim bayrağımi vatanimi ve Cumhuriyeti kuran kemal atatürk ve silah arkadaşlarını seviyorum ve chp oy veriyorum sayın hakacoglu kaç kuruşluk dinin varki kimi elestiriyorsun akp çok dinndarda bu kadar hırsızlık ve yolsuzluk yaptilar dinde haram yemek hırsızlık yapmak çok büyük günah hangi akp cikipta 17 25 aralığı eleştirdi yazıklar olsun insanlar oy verdi size

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM08 Temmuz 2015 22:06

    KENDİNE YAKIŞAN SÖZ SÖYLEMİŞ ..ONDAN BUNDAN SÖZ SEÇİP YAZACAĞINA YAZDIĞIN SÖZLERİN ERDEMİNE GÖRE HAREKET ETSEN BÖYLE REZİL OLMAZDIN yusuf. KENDİNİ İSİM BENZERLİĞİ İLE YUSUFLAYIP AZARDAN SONRA yusuf yusuf OLMA DURUMU.. DAHA ÖNCEDE BİZ KIZILBAŞ MİLLETİNE ERMENİ MİLLETİNE GÖSTERDİĞİMİZ İYİLİKTEN DOLAYI iftira ATMIŞTI.. AT yusuf AT ATTIKÇA BATACAKSIN KENDİNİ REZİL ETMENİN DAYANILMAZ hafifliği..yusuf BOŞUNA OKUMUŞSUN VESSELAM..

  • Koreli08 Temmuz 2015 20:47

    Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:)