E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den 'Narin' açıklaması: Caniler hesap vermeli---

Bahçeli'den 'Narin' açıklaması: Caniler hesap vermeli

Bahçeli'den 'Narin' açıklaması: Caniler hesap vermeli
09 Eylül 2024 - 14:38 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli, Narin Güran cinayetine ilişkin, "Yavrumuzu korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri temin edilmelidir" dedi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19’uncu gününde derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran bugün toprağa verildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Narin Güran ve Tunceli'de trafik kazası sonucu şehit olan 4 asker ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Narin yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri gerektiğini belirten Bahçeli, "en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir" ifadesini kullandı.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:

"19 günlük aradan ve yoğun aramalardan sonra, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımız hepimizin ve herkesin yüreğini kavurmuş, maşeri vicdanda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir.

Başta Narin yavrumuz olmak üzere, dün Tunceli Ovacık’ta bir askeri aracın devrilmesi sonucunda şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, mekânları cennet olsun."

Bahçeli'den 'kılıçlı yemin' açıklamasıBahçeli'den 'kılıçlı yemin' açıklaması

 

Bahçeli: Türk milleti bu oyuna gelmeyecektirBahçeli: Türk milleti bu oyuna gelmeyecektir

 

Bahçeli: AYM'nin anayasaya aykırı kararı çöpe atılmıştırBahçeli: AYM'nin anayasaya aykırı kararı çöpe atılmıştır

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.