E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Akar: Fransa'nın Türkiye'den özür dilemeli---

Bakan Akar: Fransa'nın Türkiye'den özür dilemeli

Bakan Akar: Fransa'nın Türkiye'den özür dilemeli
27 Ağustos 2020 - 11:57 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Fransa'nın açıklamalarına yanıt veren Bakan Akar, 'Kabadayılık dönemi geçti, kabadayılıkla bazı hareketleri yaptırmaya zorlamak gibi şansınız yok' dedi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Ağustos 2020 14:52

    onlar asla özür dilemezler bunlar nasıl zengin oldular çalışarakmı hayır asıl zenginlikleri gariban ülkelerde katliamlar yaparak ve kaynaklarını sömürerek zengin oldular.batı hayranları vardır onlarda bunların finolarıdır.bunların demokrasi ile alakalı hiç yoktur.asıl vahsi bunlardır.o yüzdün her alanda çok güçlü olmalıyız.

  • Yorum27 Ağustos 2020 12:14

    Ben MS bakanımızı dinledim çok güzel konuşuyor konuyu çok güzel dile getirdi Yanlız bu egede Yunanistan'ın silahlandırdığı adaları atladı belkide ileride yapılacak bir hamle olduğu için birde diyaloğ dedi sürekli bunu söyledi diyaloğun önemini dile getirdi bu çerçevede bizim mısır Suriye hatta İsraile gerekli düzeyde diyaloğa girmeliyiz bu türkiyenin faydasına olacağını düşünüyorum en azından bu ülkelerin diyer başka ülkelerden ( Fransa vb...) etkilenmesin hafifletmiş oluruz etkilenme tesirini azaltmış oluruz.