E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi?---

Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi?

Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi?
07 Ekim 2024 - 17:38 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğalgaza 3 ay zam yapılmayacağını söyledi.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte enerji faturalarındaki artış beklentisi gündemdeki yerini korurken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan vatandaşlara sevindirici bir açıklama geldi. 

Bakan Bayraktar, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında “Önümüzdeki 3 ay boyunca elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir artış öngörmüyoruz. Bu süreçte enerji fiyatları sabit tutulacak” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, 2025 yılında Yeni destek modelinin devreye gireceğini söleyen Bayraktar, "Elektrik tüketimi yüksek olana destek az olacak" dedi.

Günlük petrol üretimi 110 bin varile ulaştı

Bakan Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin petrol ve doğalgazda dışa bağımlılığının azaltılması çalışmalarına hız verildiğini vurguladı.

Kamu ve özel firmaların günlük petrol üretiminin yaklaşık 110 bin varile ulaştığını ifade ederek, "Karadeniz gazına 3 şirket ortaklık ilgisi gösteriyor" diye konuştu.

Türkiye'nin petrol ve doğalgaz ithalatı arttı, LPG ithalatı gerilediTürkiye'nin petrol ve doğalgaz ithalatı arttı, LPG ithalatı geriledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan07 Ekim 2024 19:11

    Ocakta zam gelecek maaş zamlarını nasıl eritecekler diye düşünüyorum

  • Emekli Vatandaş 07 Ekim 2024 17:56

    Emekli maaşlarından keserek diğer ihtiyaçları zaten karşılıyorlar..Bir emekli olarak yenen her lokmam boğazlarında kalsın...