E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Kurum açıkladı: TOKİ konutlarına indirim geliyor---

Bakan Kurum açıkladı: TOKİ konutlarına indirim geliyor

Bakan Kurum açıkladı: TOKİ konutlarına indirim geliyor
05 Şubat 2022 - 12:38 borsagundem.com

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında mart ayında yeni bir indirim kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’ndeki bir otelde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstişare Toplantısı kapsamında 'Yeşil Kalkınma Yolunda Türkiye' temasıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Kentsel dönüşüm ve TOKİ'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Bakan Kurum, "Vatandaşımızdan gelen talep doğrultusunda yıl içinde 2 ayrı indirim yaptık. Düzenlediğimiz kampanyalarla yüzde 20 oranında indirim imkanı sağladık. Kampanyalardan toplam 28 bin vatandaşımız faydalandı. Buradan vatandaşımıza bir de müjde vermek istiyorum. Mart 2022’de TOKİ konutlarımıza dair yeni bir indirim kampanyası daha düzenleyeceğiz." dedi. 

"İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacak"

TOKİ’nin afetzedeleri yeni yuvalarına kavuşturmak için çalıştığının altını çizen Bakan Murat Kurum, "Bugün Elazığ ve Malatya’da tarihi bir dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Büyük bir bölümünü tamamladığımız 36 bin yeni yuvamızı teslim etmek üzereyiz. Yine İzmir’de, toplam 5 bin 400 konutluk projelerimizle İzmir’e damga vuracak tarihi dönüşüm seferberliğini kararlılıkla yürütüyoruz. Biz İzmir’de enkaz altından uzanan Ayda bebeğin elini bırakmadık. Güzel İzmirimizi çaresiz bırakmadık. 9 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız ilk konutlarımızı Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, İzmirli kardeşlerimize teslim ettik. İnşallah 2022’de İzmir’de; evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede kardeşimizi bırakmayacağız. İzmir tarihinin en büyük dönüşümünü gerçekleştirmiş olacağız." diye konuştu.

TOKİ duyurdu: 29 ilde 307 arsa açık artırmada!

 

TOKİ'den ev almak için geceden kuyruğa girdiler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ggff05 Şubat 2022 14:30

    Fakir e ucuz konut diye kurudu zeginlere rezidans yaptı ultura lüks zenginde insan

  • Hehe05 Şubat 2022 14:06

    İyice parasiz kaldiniz son demler 23 e kadar yedik yedik sonrais malum

  • biri06 Şubat 2022 12:45

    Alet sana miras kalır!  O nu da sen yersin!

  • Mucise Reis ;)05 Şubat 2022 13:44

    Elin arapları dinar bozdurup ülkemizde en şahane yerlerden ev alıp üzerine TC vatandaşı oluyor.. Benim TC vatandaşı doğan insanım, emekli maaşı ilşe ev geçindiremiyor... kim suçlu ? imamoğlu suçlu. millet açım diyor imamoğlu sarayında misafirleri ile balık yemeler, eğlenmeler, korumalar, vb. vb. milletten haberi yok imamoğlunun.  :D sokakda aç insanlar yaşıyor,  kar yağdığında yolda kalan vatandaşları görenleri ekonomik krizde ve bu enflasyonda işsizi neden görmüyor ? eee yollar kapalı millet eve gidemedi imamoğlu suçluda, işsiz fakirlik evine ekmek alamayanalardan kim suçlu ? CNN ve  tarafsız bölge bağımsız anca onlar haber yapar ciddi olayları. :D

  • Vatandaş05 Şubat 2022 13:19

    İndirim diye Emlak konutun içini boşaltmayın. Hisse daha yıllar öncesinin halka arz fiyatının altında işlem görüyor.Yatırımcısı madur yazıktır.

  • Mucise Reis ;)05 Şubat 2022 13:12

    Ülkemizde asgari ücret + mesai ile hayat kuran, çocuk büyütüp okutan, emekli olup 2500 tl maaş alan yurttaşların, ömürlerini bu ülkeye verip 70 m2 toprak üzerinde 1+1 ev sahibi bile olamaması o kadar acı, o kadar üzücüki...Diyecekelr bana aa İstanbulda bir çok kişi ev sahibi oldu :D onlar devlet arazisi çeviren, tapu vb çıkan sonra o vesile ile ev sahibi olanlar. İstanbulda ev denilen bir çok bina ucube, plansız şekilsiz sonradan aflar bilmem nele rile ev. Bu ekonominin yükünü fakir fukara çekiyor. Toki tarzı işlemler + zengin ihracatını destekleyen , bilmem ne tüpçülere verilen paralar vb. emekliye verilip ev sahibi olması sağlanmalı.  ABD de konteynir yaşam şehirleri var bazı eyaletlerde, bazı yörelerde taştan binalar, bazı yörelerde ağaçtan binalar, malyet düşürülerek yapılabilir. şehirleri şehir dışıuna acilen taşımalıyız. Deprem olsa ulaşım duracak kar yağınca gördük.

  • E g.05 Şubat 2022 13:07

    DEPREMZADELER KONUTLARINA KAVUŞTU AMA OTURDUĞU KONUTLAR TAŞINMAK ZORUNDA KALAN KIRACILAR DAHA YÜKSEK KİRALAR İLE KARŞILAŞTI BIR DE KİRACILAR İÇİN NELER YAPTINIZ ONU AÇIKLAYIN