E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBakan Şimşek'ten Fenerbahçe tepkisi---

Bakan Şimşek'ten Fenerbahçe tepkisi

Bakan Şimşek'ten Fenerbahçe tepkisi
25 Ağustos 2011 - 11:50 borsagundem.com

Maliye Bakanı Şimşek, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini eleştirdi

Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nden men edilmesinin büyük bir dram olduğunu beilrten Maliye Bakanı Şimşek, "Bir anlamda sanki basın üzerinden, gizli olması gereken bir hususta yargısız infaz süreci yaşandı" dedi.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nden men edilmesini yorumladı.
CNBC-e yayınında açıklama yapan Şimşek şunları söyledi:
"Türk futbolu adına son derece üzücü bir gelişme, Fenerbahçe açısından aslında büyük bir dram. O anlamda biz de üzülüyoruz. Bu süreç biraz daha iyi yönetelibelirdi diye düşünüyorum. Fakat gelinen noktada fazla söylenecek birşey yok. Hakikaten öyle görünüyor ki, Fenerbahçe açısından sıkıntılı bir dönem. Büyük bir camia, eminim o sıkıntılar aşılacak.
Önemli olan bundan sonraki süreç. Bir anlamda sanki basın üzerinden, gizli olması gereken bir hususta yargısız infaz süreci yaşandı. O açıdan Fenerbahçeli kardeşlerimiz biraz üzülebilirler ama hiçbir şekilde ortaya tepki koymamak lazım. Sakin, sabırlı bir şekilde süreci takip etmek lazım. Türk futbolu kazansın, Türkiye kazansın. Ama eminim bu sıkıntıların geride kalacağı dönem göreceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • antonyo_banderas25 Ağustos 2011 13:23

    Nedir bu fenerbahce taraftarının aziiz yıldırım ve yardakçılarından çektiği.son zamanlarda taraftarına tarmva üstüne tramva taşatan baska bir yönetici bulamazsınız.gercekten yazık.Bu camianın boyle ayaklar altında kalmasına bir galatasaraylı olarak içim el vermiyor.Fenerbahceyı ayak altına almak Türk futbolunu ayak altına almak demektir.Bu süreci ne federasyon nede fenerbahce yonetimi iyi yönetebildi.Tff zaten ne oldugu belirsiz bir kurum oldu çıktı.Tff yi gecelim fenerbahce yoneticeleri napiyor aziz yıldırımın avukatlıgından baska.Bu camia aziiz efendinin tapulu malımı.Bırak yargı gorevını yapsın sende kulubune sahıp cık.Dik dur.Erdemli ol.Kendını cignetme.Kendini cignetsende kulubu ciğnetme.