E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBakan yardımcısı mı oluyor?---

Bakan yardımcısı mı oluyor?

Bakan yardımcısı mı oluyor?
15 Temmuz 2011 - 11:39 borsagundem.com

Bakan yardımcılığı kadrolarına seçilecek isimler kulislerde konuşulmaya başlandı

Kabinenin kurulmasının ardından şimdi sıra bakan yardımcılığı kadrolarına kimlerin atanacağına geldi. Bakan yardımcılıklarına bilindiği üzere alanına göre başarılı patronların atanması bekleniyor. Kulislerde dolaşan söylentilere göre ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yardımcılığına Ağaoğlu Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu'nun getirileceği belirtiliyor.
MİLYARDER PATRON 9 BİNE ÇALIŞACAK!
Bakan yardımcılarının maaşları bakandan az, müseşardan fazla olacak. Bakan yardımcılarına imza yetkisi de verilecek. Bu durumda Ali Ağaoğlu bakan yardımcısı olursa 9 bin TL'ye görev alacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Scaiper15 Temmuz 2011 17:53

    oldu olacak ülkenin tapusunu da verelim Ağaoğluna da kurtulalım en iyisi:)bu ne doymazlıktır yaaa....

  • KARA15 Temmuz 2011 12:39

    TAKDİR EDERİM BOYLE ADAMLARI KULLANMAK LAZIM DEVLET ICIN SUPER DAHA GENIS YETKILER VERIP GRUB HALINDE CALISMALARI LAZIM.

  • faik15 Temmuz 2011 12:11

    o 9 bini uygun yerdeki arazileri devletten ucuz yolla alarak 90 milyona çıkarırlar merak etmeyin, devleti her alanda ele geçirme operasyonları devam ediyor

  • ::))15 Temmuz 2011 11:53

    günlük ortalama ali AĞAOĞLUnun çalışma saatleri kendi söylemine göre yaklaşık 15 saat. Ey bu haberin sahibi nasıl yardımcılık yapsın bu adam hatta olsa bir tane kendine alır sanırım..