E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Yıldız'dan çarpıcı açıklama---

Bakan Yıldız'dan çarpıcı açıklama

Bakan Yıldız'dan çarpıcı açıklama
27 Ağustos 2013 - 10:23 borsagundem.com

Enerji Bakanı Taner Yıldız, 12 milyar dolarlık kömür santrali projesini erteleme kararını değerlendirdi

Enerji Bakanı Taner Yıldız, dolardaki artış sonrası konuşulan doğalgaz ve elektrik zammı tartışmalarına açıklık getirdi. Yıldız, maliyetlerdeki artışa rağmen zam yapmayı düşünmediklerini açıkladı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Eylül ayında vatandaşımız ve sanayicimizin kullanacağı doğal gaza zam yapmayı düşünmüyoruz" dedi.
Enerji Bakanı Taner Yıldız, Abu Dabili TAQA enerji şirketinin 12 milyar dolarlık Afşin-Elbistan projesini 2014 yılına erteleme kararıyla ilgili açıklamada bulundu.
Yıldız, "Birleşik Arap Emirlikleri'nin Afşin-Elbistan ile ilgili tek taraflı aldığı karar tartışılır" dedi.
Enerji Bakanı, şirketle görüşmelerin belli bir seviyede olduğunu söyledi ve "Bu tercihin siyasi olmamasını dilerim" ifadesini kullandı.
Yıldız, "Mısır ve Suriye'deki gelişmeler enerji yatırımları konusunda TAQA'nın kendi açısından bir tercih noktasına geldiğini gösteriyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ ACUN27 Ağustos 2013 10:36

    KARDEŞİM ARAP ERTELEDİYSE BİZDE YENİDEN İHALE EDELİM BUNU YAPABİLECEK YERLİ BABAYİĞİT YOKMU,BEN YİYEMİYORUM AL ARAP YESİN,NERDE SABANCI,KOÇ,ŞAHENK VE DİĞER İŞ ADAMLARIMIZ SİZ YAPIN ZATEN TTKOMU ARAPA PEŞKEŞ ÇEKMİŞSİNİZ BARİ BUNU YERLİ İŞ ADAMLARI YAPSIN SAYGILAR