E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBalbay Ankara'yı istiyor---

Balbay Ankara'yı istiyor

Balbay Ankara'yı istiyor
13 Ağustos 2013 - 08:17 borsagundem.com

34 yıl hapise mahkum olan Ergenekon davası hükümlüsü Mustafa Balbay ailesinin yaşadığı kente gitmek istiyor

Ergenekon Davası’nda 34 yıl 6 ay hapis cezası verilen CHP İzmir Milletvekili Gazeteci Mustafa Balbay 4 yıldır ayrı kaldığı Ankara’ya gitmeye hazırlanıyor. Eşi ve çocuklarının her hafta Ankara’dan Silivri’ye gelip gitmesi ve Gülşah Balbay’ın bu yollarda iki kez kaza geçirmesi Balbay’ı nakle iten en önemli sebep olduğu öğrenilirken Mustafa Balbay’ın duruşmalar nedeniyle ve Tuncay Özkan’ı hücrede bir başına bırakmamak için aylarca bu kararını ertelediği öğrenildi. Ancak hüküm alınca Balbay, Ankara Sincan Cezaevi’ne nakledilmesi için Adalet Bakanlığına başvurdu. Şimdi Balbay, Adalet Bakanlığı’nın iznini ve Tuncay Özkan’ın kendisine bir koğuş bulmasını bekliyor.
Koğuş istedi
Tuncay Özkan ise Balbay’ın gidişi ile birlikte koğuşa geçmeyi planlıyor. Cezaevi idaresine koğuşa geçmek için yazı yazan Özkan, Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım’ın koğuşuna geçmek için başvuruda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suçsuz İnsanları Yatırıyorlar13 Ağustos 2013 13:22

    Allah yar ve yardımcınız olsun...Sizleri Silivri'de suçsuz yere yıllardır hapislerde yatıranlar İnşallah bir gün yüzü görmesin. Allah hepsinin cezalarını ve belalarını bu Mübarek günlerde versin. Halkımızın Duaları sizinledir.