E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBalık avı keyfinde facia---

Balık avı keyfinde facia

Balık avı keyfinde facia
25 Mayıs 2014 - 13:40 borsagundem.com

Ankara’dan Kırıkkale’ye balık tutmaya giden 13 iş adamından ikisi, baraj göletinde kayboldu.

İşadamları, dün akşam saatlerinde Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesine bağlı Sülübük köyüne balık tutmaya geldi. İbrahim Erdoğan (45), Mesut Memik (40) ve Zafer Ersal (37), havanın yağışlı ve fırtınalı olduğu bir sırada Kızılırmak Nehri Kapulukaya Baraj Göleti'ne botla açıldı. Bot, göletin ortasında aşırı fırtınadan devrildi. Yüzmeye başlayan Zafer Ersay, balıkçıların yardımıyla göletten çıkartıldı. Balıkçılar, ambulansa ve jandarmaya haber verdi.
Ersal, ambulans ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırdı. Kendine gelen Ersal, arkadaşlarını aramak için tekrar nehre geri döndü. Su altı timleri Erdoğan ve Memik’i aramaya devam ediyor. Erdoğan ve Memik’in kaybolduğunu duyan yakınları, nehir kenarına akın etti. Yakınları, gözyaşına boğuldu. Erdoğan’ın 3, Memik’in 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cavelowe25 Mayıs 2014 15:34

    Aynen, cahillik resmen... Şantiyeye girdiğinde nasıl baret takıyosan kafana, göle girdiğinde de yelek giyeceksin. Bu kadar basit arkadaş... Cahillik almış başını gitmiş. Her yerde... Okur yazar olmak da yetmiyor... Gördüğünüz gibi ne kadar paran olursa olsun, cahilsen bitti.

  • selami25 Mayıs 2014 14:09

    Göle denize açılan neden can yeleği takmaz,bir türlü anlamıyorum,,can bu şakaya gelmez.