E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBalıkçı Kenan hâyırda bulundu---

Balıkçı Kenan hâyırda bulundu

Balıkçı Kenan hâyırda bulundu
09 Şubat 2016 - 10:02 borsagundem.com

Balıkçı Kenan olarak bilinen ünü balıkçı Kenan Balcı, Silivri açıklarında yakaladığı köpek balığını kanser hastaları için ücretsiz olarak dağıttı

Balıkçı Kenan Silivri açıklarında yakaladığı köpek balığını kanser hastaları için dağıttı.

Kanser hastalarının uzun zamandır gelip köpek balığı sorduklarını belirten Balcı; “Kanser hastalarımızın duası kabul oldu. Bugün 10. köpekbalığını dağıtıyoruz. Günler sonra bir dev köpek balığı daha yakalandı. Hastalarımıza Allah şifa versin. Köpek balığı çıktıkça biz de ücretsiz olarak dağıtmaya devam edeceğiz. Bunu yalnız kanser hastaları için dağıtıyoruz. Bu her zaman olmayan bir balık. Kaç gündür vatandaşlarımız, "köpek balığı geldi mi?" diye soruyorlardı. Biz vatandaşları boş gönderince üzüntü duyuyorduk. Şimdi ise çok mutluyuz. Burada olabilen gelen hastalarımıza bunları hemen ızgara da yapıp hazırlıyoruz. Allah şifalarını verir inşallah” dedi.

Arkadaşının teyzesinin kanser hastası olduğunu söyleyen Güven Ermiş isimli vatandaş ise : "Arkadaşımın teyzesi kanser onun için geldik. Dört gün önce isim yazdırmışlardı şansımıza köpekbalığı yakalanınca almaya geldik. İnşallah şifa olur” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)