E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBank Asya Borsagundem’i doğruladı---

Bank Asya Borsagundem’i doğruladı

Bank Asya Borsagundem’i doğruladı
11 Mart 2011 - 12:39 borsagundem.com

Bank Asya bugün KAP’a yaptığı açıklamada Borsagundem’in haberini doğruladı

Bank Asya’dan kapa yapılan açıklamada bankanın satışına ilişkin herhangi bir kararın mevcut olmadığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak hiçbir yatırım şirketinin yetkilendirilmediği belirtilen açıklamada, “Bankamızın kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır” ifadeleri yer aldı. 
Hatırlanacağı gibi HSBC Küresel ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Selim Kervancı 9 Mart tarihinde Reuters'a verdiği söyleşide Türk bankacılık sektöründe yeni bir ortaklık için yabancı bir banka tarafından yetkilendirildiklerini açıklamıştı. Bu haberle birlikte finans kulislerinde Tekstilbank, Şekerbank ve Bank Asya’nın yabancı ortaklık için adı geçmeye başladı. Bu iddialar üzerine aradığımız Bank Asya yetkilileri bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Bank Asya'dan üst düzey bir yetkili, "Biz Işık Sigorta için görüşüyoruz, karıştırmış olabilirler. Banka için böyle bir niyetimiz bulunmuyor" demişti.
Konuyla ilgili yazdığımız bu haber Bloomberg International tarafından bütün dünyaya servis edildi. Bank Asya’nın bugün yaptığı açıklama da Borsagundem’in haberini bir kez daha teyit etti.

İŞTE BORSAGUNDEM'İN HABERİ

BORSAGUNDEM DÜNYA BASININDA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erkan11 Mart 2011 13:50

    bankasya ile ilgili haberi çıkaranı ne yapmalı şimdi. 3 tl den kağıtları alanlar yandı. öğleden sonra dip yapar ondan sonra tekrar aynı yere gelinceye kadar 3 ay geçer. tam avlama yaptı birileri. helal olsun. tekrar 3 tl olması için heral de endeksin 68-70 binlere gelmesi lazım. çok yazık oldu..