E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüBANVİT: Beklenti sona erdi---

BANVİT: Beklenti sona erdi

BANVİT: Beklenti sona erdi
03 Ağustos 2011 - 15:58 borsagundem.com

Ramazan ayı geldi, beklenti sona erdi

2011 ilk çeyrekte cirosunu yüzde 4 oranında arttırmasına rağmen, maliyetlerde yaşanan artış nedeniyle karlılıkta istenen sonuçlara ulaşamayan şirketin hammadde fiyatlarında artış beklentisi ve artan arz nedeniyle oluşan rekabet ortamı gibi faktörler bu yıl kar marjlatrını olumsuz etkilemeye devam etmesi bekleniyor. Ancak analistler şirketin ürün çeşitliliği ve ihracat kabiliyeti sayesinde yakalayacağı ciro artışıyla bu olumsuzluğu yenebileceğini düşünüyorlar. Ayrıca Romanya’da yatırımları da ciroya katkı yapmaya başladı. Şirket hisselerinin bu yılbaşından itibaren endeksin altında performans gösterdiğini söyleyen analistler endekse görede ucuz kaldığı görüşündeler. 
Bunların yanında Ramazan ayı dolayısıyla hisselerdeki yükseliş beklentisi sona erdi ve hisselerde satış baskısı oluştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doganlarda ne oldu04 Ağustos 2011 00:49

    dogan gurubu hisseler niye düşüyor.yarın bigün açıklanır inşallah.olağanüstü fiyat ve miktar hareketlerinin sebebi dahi sorulmuyor.ne iştir anlamadık.danışıklı dövüşmü vardır nedir.sonu hayrola inşallah