E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona'da oynar mı?---

Barcelona'da oynar mı?

Barcelona'da oynar mı?
24 Mart 2013 - 04:21 borsagundem.com

Türk asıllı yıldızı keşfeden isim olan Michael Oenning ise net konuştu.

Barcelona'nın talip olduğu iddia edilen İlkay Gündoğan'ın, İspanyol kulübüne transfer olması halinde başarılı olup olamayacağı tartışma konusu oldu. Türk asıllı yıldızı keşfeden isim olan Michael Oenning ise net konuştu.
Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund formasıyla harika bir sezon geçiren ve bir anda dev kulüplerin transfer listesine giren Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan, Alman basınının gündemine oturdu.
Son günlerde adı sıklıkla Barcelona ve Real Madrid'le anılan 22 yaşındaki futbolcunun, İspanyol kulüplerine transfer olması halinde bu kulüplerde başarılı olup olamayacağı tartışılmaya başlandı.
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan son isim ise İlkay Gündoğan'ı keşfeden kişi olan Michael Oenning oldu.
Nürnberg'i çalıştırdığı dönemde genç futbolcuyu bu takıma aldıran Alman teknik adam, İlkay Gündoğan'ın Barcelona'da rahatlıkla oynayabileceğini, ancak bu transfer için henüz erken olduğunu söyledi.
Oenning, "O henüz 22 yaşında. Barcelona için çok erken olduğunu düşünüyorum. Bu transferi 25 yaşından sonra düşünmesi daha doğru olur" ifadelerini kullandı.
İlkay Gündoğan, daha önce verdiği bir röportajda, Michael Oenning'le ilgili bir soru üzerine şu ifadeleri kullanmıştı:
"Ben Bochum'un genç takımına geldiğimde o da antrenörlüğe yeni başlamıştı. Örnek aldığım ve büyük saygı duyduğum insan, doğruyu söylemek gerekirse bana babam kadar yakın. Kariyerimde önemli rol oynuyor, Nürnberg'e çağırdığında fazla düşünmeden 'Evet' dedim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)