E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Barcelona'yı Riva’ya getirdi---

Barcelona'yı Riva’ya getirdi

 Barcelona'yı Riva’ya getirdi
13 Temmuz 2012 - 08:30 borsagundem.com

Proje büyük… Yarının 'Türk Messi'leri buradan çıkacak. Sponsor ise GSM devi Avea

Avea, Barcelona şbirliğiyle, Türkiye’nin gelecekteki futbol yıldızlarını yetiştirmek için üç yıl sürecek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Van, İzmir ve İstanbul’da yapılan elemelerde toplam bin 500 çocukla görüşüldü. Bu çocuklardan seçilen yeteneklerden 120 kişilik iki grup oluşturuldu. İlk grup Riva’daki kampta eğitim görüyor. Öğrencileri zamanında Xavi gibi yıldız futbolcuları da çalıştırmış Barcelona’lı eğiticiler eğitiyor. Önümüzdeki dönemde ikinci 120 kişilik grup Riva’daki kampta eğitim görecek. Avea’nın, Barcelona iş birliğiyle; Türkiye’nin gelecekteki futbol yıldızlarını yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği “FCBEscola Camp Avea”ya danışman olan Esteve Calzada Türkiye’deydi. Avea’nın dün Şişhane’de düzenlediği toplantıda konuşan Calzada ilginç bilgileri paylaştı.

‘Derbinizi izleyemiyorum’
Türk futbol endüstrisindeki gelişmeleri değerlendiren Calzada, İspanya’da Süper Lig maçlarını izleyemediğini belirterek, “Şike operasyonu Süper Lig’in dünyaya açılmasını engelledi” dedi. Türk futbol endüstrisini sarsan şike operasyonunun etkilerini değerlendiren Esteve Calzada, “Türk futbolu şike operasyonuyla, İtalya’nın 4 yıl önce yaşadığı süreçten geçiyor. Şu an için çok olumlu bir hava yok. Dünyada Süper Lig’in izlenme oranları çok yüksek değil. Ben İspanya’da Süper Lig maçlarını izleyemiyorum. Bu operasyon Türk futbolunun dünyaya açılmasına engel oldu. Ancak taraftarların tutkusu bu ülkede çok farklı. İnanıyorumki kısa bir sürede Süper Lig bunu aşacaktır” diye konuştu.
Fenerbahçe’ye desteğe devam ediyoruz
AVEA’nın Fenerbahçe’ye destek vermeye devam ettiğini vurgulayan Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun, ise “Türk Telekom sponsorluklarını futbola yöneltmeye başladı. Biz de grup şirketiyle Fenerbahçe formasında sadece yer değiştirdik. Türk Telekom şuanda Fenerbahçe’nin ana sponsoru olarak görünüyor. Biz de formaların kol kısmındaki reklamlarımızla Fenerbahçe’ye destek vermeye devam edeceğiz. Bu tür sponsorluklar bizim için çok önemli” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)