E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Baros - Quaresma takası sürpriz olmaz"---

"Baros - Quaresma takası sürpriz olmaz"

Baros - Quaresma takası sürpriz olmaz
08 Aralık 2012 - 21:17 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ten bomba açıklamalar...

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk önemli açıklamalar yaptı. Bir dönem gündeme gelen 'Baros - Quaresma takası' ile ilgili olarak "Bir dönem Konuşuldu ama çok ihtimal vermiyorum' diyen Öztürk, 'Ancak olursa da büyük bir sürpriz demem' dedi.
TRT Spor'daki Basın Tribünü programına konuşan Adnan Öztürk "Benim rakibim yurt dışında maç yaptığı zaman formasının rengine bakmam. F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde zafere ulaşmasını isterim. Doğal olarak buna sevinirim. Biz düşman değiliz ki" dedi...
Fatih Terim'le sorunum yok
F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde zafere ulaşmasını isterim. Tabii ki sevinirim. Sonuçta Türk takımı kazanacak. Fatih Terim, G.Saray'ın en önemli profesyonellerinden bir tanesi. Amiral gemisini teslim ettiğimiz profesyonel. Terim'le bugüne kadar en küçük bir problemimiz olmadı. Eski başkan Adnan Polat ile de bir sorunum yok.
G.Saray sürdürebilir başarıyı yakalamazsa başarılı olmuş sayılmaz. G.Saray'ın Avrupa'nın ilk 10 kulübü arasında olması lazım. Avrupa'nın ilk 10 kulübünü gözümüzde büyütmememiz lazım. Barcelona ve Real Madrid büyük borçlardan bugünlere geldi. Onlar dünyada marka oldularsa bizim Türk takımlarımız da ve G.Saray da marka olabilir.
2010-11 sezonunda şike yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum. Ben amatör bir futbol seyircisiyim. Bu konuda uzmanlar konuştu. Benim işim değil.
Quaresma bize süpriz olmaz
Ben 12 yaşımda geldim bu camiaya, 37 sene olmuş. Kulüpte de 12 senedir faalim. Varsa ben görmedim. Ama birileri kendilerine 'Derin Galatasaray' süsü veriyorsa, onları ben bilemiyorum. Ateş üfleyerek sönmez, cümlesi bana ait değil. O cümle Atilla Aksoy'a ait. Quaresma transferi konusunun çok ciddi olduğunu tahmin etmiyorum. Milan Baros takası konuşuldu ama çok ihtimal vermiyorum ancak olursa da büyük bir sürpriz demem. Olabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)