E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaros'a büyük görev---

Baros'a büyük görev

Baros'a büyük görev
23 Mart 2012 - 10:41 borsagundem.com

Galatasaray'ın genç yıldızı Milan Baros, sakat Elmander'i 'geçmek' zorunda!

Teknik heyet, maç başına 10-11 kilometre koşan ve takıma destek olan İsveçli yıldız Elmander’in yokluğunda forma giyecek olan, ancak performansı 6-7 kilometre ile sınırlı kalan Milan Baros’a ‘daha fazla koşup, pres yapması’ için uyarıda bulundu.
UYUM SAĞLAYAMADILAR
G.Saray’da İsveçli golcü Johan Elmander’in şok sakatlığı, Trabzon maçı öncesi büyük sıkıntı yaratırken, gözler Milan Baros’a çevrildi. Sivas ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk kez Necati ile görev alan, ancak beklenen performansı gösteremeyen golcünün, maç içerisindeki 6-7 bin metre arasındaki koşu mesafesi, hemen hemen her maçta 10-11 bin metre seviyesinde yol kat eden Elmander’in çok gerisinde kaldı. Viking’in baskılı oyununa ve ileride pres yapmasına alışan ve kendilerine her fırsatta yardım etmesiyle bir hayli rahatlayan orta saha ve savunma oyuncularının, bu durum karşısında ister istemez aksadıkları ortaya çıktı.
Necati Ateş ile de iyi bir uyum sağlayaman Çek golcünün, ‘daha çok koşması ve pres yapması’ için teknik heyet tarafından da uyarıldığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı takımda, teknik direktör Fatih Terim’in Sivasspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında rotasyon yaparak, dinlendirdiği orta sahanın beyni konumundaki Felipe Melo ile kaleci Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig’deki kritik Trabzonspor mücadelesinde yine ilk 11’de forma giyecek. Bu arada Terim, Sivas maçının 2. yarısında Riera’nın yerine oyuna aldığı Emre Çolak’ı da direkt olarak sahaya sürecek. Dinlenenler göreve Cimbom, Spor Toto Süper Lig Play-off Şampiyonluk Grubu’na katılacak rakipleriyle bu sezon 5 kez karşılaştı. İlk yarıda İnönü Stadı’nda golsüz berabere kaldığı Beşiktaş’ı Arena’da Elmander (2) ve Melo’nun golleriyle 3-2 yendi. 2. sıradaki F.Bahçe’yi iç sahada 3-1’lik skorla mağlup ettikten sonra, deplasmanda da 2-2 berabere kaldı. Aslan, sezonun ilk devresinde Trabzon’u Elmander, Selçuk ve Ceyhun’un golleriyle 3-0 yendi. G.Saray, 3 takipçisiyle oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puan topladı. 5 maçta 11 puan
YENİ BİR ÇIKIŞ OLABİLİR
Johan Elmander’in Trabzonspor karşısında forka giyemeyecek olması nedeniyle, şimdiden kara kara düşünmeye başlayan Sarı- Kırmızılı teknik heyetin, Milan Baros’tan daha hareketli olmasını ve arkadaşlarıyla yardımlaşmasını istedikleri bildirildi. Necati Ateş’in transferinin ardından yedek kulübesine demir atan ve Elmander’in sakatlanmasıyla yeniden 11’de oynama şansı bulan Çek oyuncu için Trabzon mücadelesinin belki de bir dönüm noktası olacağı ve yıldız oyuncunun sergileyeceği performansla sezon sonu için de bir anlamda kaderini çizeceği belirtildi. Taraftarın çok sevdiği ancak takım içindeki performansı nedeniyle teknik direktör Fatih Terim’in zorunlu kalmadıkça oynatmadığı Milan Baros’un, önümüzdeki sezon sonuna kadar Galatasaray’la olan sözleşmesi devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)