E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaros'tan çirkin pazarlık---

Baros'tan çirkin pazarlık

Baros'tan çirkin pazarlık
28 Ağustos 2012 - 11:09 borsagundem.com

G.Saray, elden çıkarmaya çalıştığı Milan Baros’a bonservisini bedava vermeyi teklif etmesi üzerine yıldız oyuncu öyle bir cevap verdi ki...

Teknik direktör Fatih Terim’in yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Milan Baros, yaptığı son hamle ile yönetimi resmen çıldırttı.
İspanyol kulübü Espanyol ile gizlice anlaşma sağladığı ileri sürülen Çek golcü, önce anlaşma sağlamasına rağmen ‘gitmiyorum’ resti çekerek, bir yıl daha Galatasaray’da kalacağını belirtti, ardından kendisini takas olarak kullanmak isteyen yöneticilere de yıllık 2,7 milyon Euro'luk ücreti garanti edilmeden bir başka kulübe gitmesinin mümkün olmayacağını söyledi.
Sonunda Baros’tan yaka silken ve yıllık 2,7 milyon Euro'luk ücretinden kurtulabilmek için bonservisini de bedavaya verme razı olan yönetim, yıldız oyuncudan hiç beklemediği bir yanıt aldı.
ÜSTÜNE 2 MİLYON EURO DAHA
Baros, menajeri aracılığıyla kendisine yapılan bonservisini bedelsiz olarak verilmesi jestine karşın gitmeyi kabul etmedi. Üstüne üstlük “Bonservisimi bedavaya vermeniz yetmez, onu zaten sezon sonunda bedelsiz olarak alırım. Yıllık ücretimin 2 milyon Euro’sunu verin, hemen gideyim. Yoksa sezon sonuna kadar burada kalır, paramın tamamını alarım. Eğer bu teklifimi kabul ederseniz sizin de 700 bin Euro karınız olur” diyerek herkesi şoka soktu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kafu30 Ağustos 2012 10:37

    Yine baros un az veya cok attıgı goller belli...riara nolacak...zamanında çok bilmiş adnan zezginin altığı pintosu 5 milyona rumen ortakları ile aldıgı stancu cluo vs vs...simdik adnan sezgin kendi şirketi olsa böyle transfer yaparmıydı.çünkü zararın hesabını soran yok.

  • Kafu30 Ağustos 2012 10:34

    İşte bizim futbol yoksunu yöneticilerimiz bir kişiyi getirebilmek için böyle sözleşmeler yaparsa adamda aynen cevabını verir.baros un ağzına sağlık.

  • mehmet28 Ağustos 2012 21:17

    Helal sana Baros az bile istemiş,Aysal'da para çok nasıl olsa satar biraz daha hisse öder.