E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbağlar katliamının faillerini yargılayan hakim hayatını kaybetti---

Başbağlar katliamının faillerini yargılayan hakim hayatını kaybetti

Başbağlar katliamının faillerini yargılayan hakim hayatını kaybetti
27 Aralık 2019 - 02:39 borsagundem.com

Başbağlar Katliamı'nın faillerini yargılayan İzmir eski DGM hakimlerinden emekli hakim Feyzi Oylupınar (72), Bornova'daki evinde yaşamını yitirdi. Oylupınar'ın bir süredir felç olduğu ve 2 gündür de bilincinin kapalı bulunduğu öğrenildi

26 yıl önce Başbağlar Katliamı’nın faillerini yargılayan İzmir eski Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) hakimi emekli hakim Feyzi Oylupınar, bir süredir tedavi gördüğü Atatürk Mahallesi 859 sokaktaki evinde saat 23.30 sıralarında fenalaştı. Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Oylupınar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Bir süredir felç olduğu için yatarak tedavi gördüğü ve 2 gündür bilinci kapalı olduğu öğrenilen Oylupınar’ın ölümünü belediye doktorunun şüpheli bildirmesi üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, olay yeri inceleme ekipleri Oylupınar’ın evinde inceleme yaparken, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise Oylupınar’ın yakınlarının ifadesine başvurdu. İzmir eski Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) Hakimlerinden olan Feyzi Oylupınar’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)