E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Başbakan İlker Başbuğ'u aradı---

​Başbakan İlker Başbuğ'u aradı

​Başbakan İlker Başbuğ'u aradı
07 Mart 2014 - 21:59 borsagundem.com

Erdoğan, tahliye olan İlker Başbuğ ile telefonda görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Silivri Cezaevi'nden çıkan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile telefonla görüştü. 

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde bulunduğu sırada, eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.  

Erdoğan'ın Başbuğ'a tahliyeden dolayı memnuniyetini dile getirdiği bilgisi edinildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • a10 Mart 2014 16:45

    utanma yok ki :)

  • hacı08 Mart 2014 00:29

    Amaçlarına giden yolda engel kim varsa, ne varsa cemaatin devlet içinde yıllardır emek verip konuşlanmış yetişmiş kadrolarına temizlet ( ki kendi adamları cahil cühela takımıydı ranttan, din sömürüsünden, din tüccarlığından başka şey bilmezlerdi) sonra dön gel onca haltı yedikten, ülkenin tüm kaynaklarını yabancıya, yandaşa, hemşehriye peşkeş çekip tüketip, tarımı, sanayiyi geride bıraktıktan sonra , onca askeri suçsuz yere içeriye atıp pkk ya neredeyse özerklik verip, emniyet, yargıyı talan ettikten sonra tüm günahlarını cemaate yıkıp sıyrılmaya çalış. Yer mi anadolu çocuğu, yer mi ulusalcı, yer mi Atatürkün evladı, yer mi memleket sevdalısı, yer mi erdemli, ahlaklı vatandaş ,yer mi gerçek dindar ? o masalları artık sadece avam takımı koyunlar yer....ne yaptıysanız beraber yaptınız....

  • hacı08 Mart 2014 00:16

    ulusalcılar, Atatürkçüler, memleket sevdalılar tayyibin herşeyi cemaatin üstüne yıkıp sıyrılma projelerini, taktiklerini yemeyeceklerdir, ülkenin anasını ağlattı bu akp, pkk ülke kurdu kuracak, tüm kaynaklar satıldı, sanayi, tarım geride bırakıldı, çalma çırpma cabası, yandaş taşeronlara, müteahhitlere ülkeyi peşkeş çektiler. bu tayyip gitmeden ülke huzur bulmaz

  • mehmet08 Mart 2014 00:09

    bir gram acımadım acımam bu yıldan önceki askerlere .. Şimdiki subaylar kısmen iyi ama bundan öncekiler sürekli devrim yapmak için devleti yıllarca geriye götürmek için çaba sarfetmiş kişiler benim gözümde. Vatan vatan derler yıllarca PKK'yı bitirmek istemediler.

  • hacı08 Mart 2014 00:04

    başbuğ akıllı adamdır bilmiyormu ki bu işte esas parmak tayyibindir. tayyibin bedelli askerlik isteğine hayır dedi, daha başka hayırlar dedi pkk ile ilgili. cemaatin başbuğla ne işi olur, tayyibin önünü açmak için ilker paşayı harcadılar...

  • selim ileri07 Mart 2014 23:19

    AKP Cemaati bir kenara attı yeni koalisyon ortağını da buldu ..ulusalclar ve ergenekon ..Peki diğer koalisyon ortağı BDP-PKK ne diyecek ?

  • Bir Türk Vatandaşı07 Mart 2014 22:41

    İnandırıcılıktan çok uzak, yapmacık bir davranış. Sn.Başbuğ'un itibarını geri iade etmeniz ve kendisini Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermeniz belki bir pişmanlık ve özür gayreti içinde olduğunuzu düşündürebilir. Gönlümdeki Cumhurbaşkanı çok değerli genel kurmay başkanımız Sn.İlker Başbuğ dur.

  • zorrro07 Mart 2014 22:36

    2 yıl yatırdı, devlet adına bir çzür dilesin. Gerçi Cemaate karşı koz olsun diye salgılar.

  • birlikte cemaata hücum 07 Mart 2014 22:16

    başbuğ üstü kapalı cemaata meydan okudu