E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Başbakan 'İsrail dölü' dedi mi---

​Başbakan 'İsrail dölü' dedi mi

​Başbakan 'İsrail dölü' dedi mi
18 Mayıs 2014 - 09:03 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı, "Başbakan Erdoğan'ın Soma'da İsrail'le ilintili bazı uygun olmayan ifadeler sarfettiğine dair" iddialara bir açıklamada bulundu

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, bazı basın organlarında çıkan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Soma'da İsrail'le ilintili bazı uygun olmayan ifadeler sarfettiğine dair" iddialara ilişkin, "Başbakanımıza atfedilen ifadeler tamamen gerçek dışıdır" dedi.

Bilgiç, bir soru üzerine, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Doğan Işık'ın, bazı basın organlarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği iddia edilen sözlerine yönelik açıklamasını, Dışişleri Bakanlığı'nın talimatıyla yaptığını açıkladı.

Bilgiç, Erdoğan'ın hiçbir şekilde iddia edildiği gibi bir ifadede bulunmadığına dikkati çekerek, "Bu vesileyle bir kez daha vurgulamak isteriz ki sayın Başbakanımıza atfedilen ifadeler tamamen gerçek dışıdır. Bu gibi temelsiz iddialarda bulunanları şiddetle kınıyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cevval18 Mayıs 2014 18:21

    iraille en çok anlaşmayı sen yap, hatta sınır işlerini israile vermeye çalış, akdenizde petrol çıkaramazsın de hikayeden gürle ama sonunda hiç bir şey yapma, yapama, adamlar petrolü çıkarsın hatta neredeyse sana satsın, one minute deyince de biz de inandık ne samimi olduğuna ... he babam he...

  • yazik18 Mayıs 2014 17:37

    Hakikaten insanları anlamak çok zor gemide kaç kişiyi öldüren bi millete bunu dese ne olur demese ne olur..atmadım oy sana akp ama bazen diyorum neden bu kadar saldırıyolar sana yoksa gerçekten sen değilde benmi yanlış yoldayım. ..

  • okn18 Mayıs 2014 17:37

    yalan mı söylemişş ne varr bundaaa

  • vatandas18 Mayıs 2014 15:58

    aleyhlerinde olan hersey montajdir zaten.. Eee Türkmilletinin% 65 ide aptal...Istediginiz kadar begenmeyin yorumu ama gerceklerden kacilmiyor..

  • dememiştir18 Mayıs 2014 14:04

    abd de yahudi cemaatinden kahramanlık madalyası almış biri bence öyle bir laf etmez

  • sude18 Mayıs 2014 11:47

    dese nolur

  • HAYAL18 Mayıs 2014 11:28

    MONTAJDIR MONTAJJJJ(YA DA KEDİDİR KEDİ)

  • ismail 18 Mayıs 2014 11:17

    bende izledim vidoyu bilsem buraya koyarım fazla anlamıyom netden

  • komedi18 Mayıs 2014 09:43

    ulan açık ve net şekilde videolarda var. çözünürlük düşük diye buna da montaj..