E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Başbakan şahidim olsun evleneyim'---

'Başbakan şahidim olsun evleneyim'

'Başbakan şahidim olsun evleneyim'
29 Kasım 2012 - 11:45 borsagundem.com

Atletico Madrid'de yıldızlaşan oyuncu Arda Turan, evlenmek için Başbakan Erdoğan'ı bekliyor

Başbakan Erdoğan'ın İspanya turu kapsamında Arda Turan ve Emre Belözoğlu'yla buluşmuştu. Esprili geçen buluşmanın ardından neler konuşulduğu merak edilmiş.
Arda Turan, Emre Belözoğlu ile yaptığı ayak tenisi maçında son 4 ayda 1 kez yenildiğini ve bu yüzden Emre Belözoğlu'nun çok kızdığını söyledi. “Aragones ilk başlarda, o hafta oynayacağımız takımları analiz edip geniş çaplı taktikler hazırlıyordu. Sonra Türkiye’yi çözdü ve ‘Anlaşılan burada sistem sistemsizlik. Siz de kafanıza göre oynayın’ dedi.” “Milli maçta gol attığımda kulübeye koşarak, Hamit’e ‘Kalk sevin’ dedim. Ama onu kim öyle doldurdu bilmiyorum. Bazen milli takımda endişeyle izlediğim gruplaşmalar ve yönlendirmeler oluyor.”
Hürriyet'in haberine göre, açıkcası hem yoğun, hem kısa olması açısından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir günlük Madrid seyahatimiz çok zorlu geçecekti. Ancak, öğlene doğru aldığım bir telefon gezinin benim için unutulmaz sürpriziydi.
Öğlen saatlerinde Madrid Ritz Oteli’nde otururken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Göksel Gümüşdağ aradı. Bana, “Metehan Bey, biliyorum programınız yoğundur ama bence bir iki saat kaçamak yapsanız iyi olur. Çünkü yanımda Emre var. Birazdan Arda da gelecek. Özellikle Emre bizimle birlikte olmanızı arzu ediyor. Sizin, özellikle, şehit annelerine medyanın tutumu ile ilgili son çıkışlarınızı çok beğenmiş. Hazır, buradayken de sizinle tanışmak istiyor” dedi.
Ne zaman evleniyorsun Arda?
Başbakan Erdoğan’ın, Arda ve Emre ile yaptığı görüşmenin gazetelere dün yansıyan bölümüne ek olarak atlanan kritik bölümü de burada ben ekleyeyim... Atletico Madrid’in dünya yıldızı Falcao’nun bile, “Başbakanınızı merak ediyorum” diye gelmek istediği o görüşmede Erdoğan, Arda’ya “Ne zaman evleniyorsun?” diye sormuş. Yanıt “Sayın Başbakanım eğer nikah şahidim olursanız en kısa sürede” diye gelmiş. Bu demektir ki yakında sürprizler var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)