E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBaşbakan’a “Beyaz Türk” şikayeti---

Başbakan’a “Beyaz Türk” şikayeti

Başbakan’a “Beyaz Türk” şikayeti
05 Kasım 2012 - 21:56 borsagundem.com

GS’li yatırımcılar Başbakan Erdoğan’a, Beyaz Türkler’in zulmünden kurtulmak istediklerini söylediler.

BORSAGÜNDEM.COM
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal hakkında “nitelikli dolandırıcılık, manipülasyon ve içeriden öğrenenlerin ticareti” iddialarıyla suç duyurusunda bulunan ardından bedelli sermaye artırım kararının iptali için dava açan, “koyun kostümleri” ile Genel Kurul’u protesto eden küçük yatırımcılar, çalmadık kapı bırakmıyor. Son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kapısını çaldılar. Yatırımcılar, Avukat Egemen Özbey tarafından hazırlanan mektubu önce faks yoluyla, ardından da iadeli taahhütlü olarak Başbakanlığa gönderdi. Başbakan’a hitaben yazılmış metupta yatırımcılar, “100 yıldır bizleri sömürmekten bıkmayan, misyoner liselerinden mezun bu Beyaz Türkler çoluk çocuğumuzun rızkına, cebimizdeki üç beş kuruşa göz diktiler. Tıpkı bizler gibi nice zorluklardan geçmiş bir Anadolu çocuğu olarak siz sayın başbakanımızdan bizleri Beyaz Türkler’in bu zulümlerinden kurtarmanızı talep ediyoruz” sözleriyle seslerini duyurmaya çalıştılar.
Başbakan’a hitaben yazılmış mektubu ayrıca noter kanalı ile de göndermeye hazırlanan küçük yatırımcılar, borsaya neden yatırım yaptıklarını şu sözlerle açıkladılar: “Hükümet olarak 10 yıldır faiz lobisiyle büyük mücadele verdiniz, bunu takdir ediyoruz ve biz biliyoruz ve inanıyoruz ki faiz haramdır. Hz. Peygamber de veda haccında faizin her türlüsü ayaklarımın altında demiştir. İslam ümmetine mensup biz küçük yatırımcılar da birikimlerimizi haram olduğuna inandığımız faize yatırmak yerine helal yollarla değerlendirmeye çalışıyoruz. “

'Anadolu evladı rahatsız'

Yatırımcılar mektupta Başbakan Erdoğan’dan ise şu talepte bulundular: “Yüce Türk Devletinin Kudretli Başbakanı halin icabını arz ediyoruz, bizler size inandık, oylarımızı verdik ve sizin istikrarınıza ve adaletinize güvenerek birikimlerimizi yastık altından çıkartıp İMKB’ye yatırdık. Ancak ne acıdır ki “Beyaz Türkler” burada da gariban Anadolu evladını rahat bırakmadılar, 100 yıldır bizleri sömürmekten bıkmayan, misyoner liselerinden mezun bu Beyaz Türkler çoluk çocuğumuzun rızkına, cebimizdeki üç beş kuruşa göz diktiler. Tıpkı bizler gibi nice zorluklardan geçmiş bir Anadolu çocuğu olarak siz sayın başbakanımızdan bizleri Beyaz Türkler’in bu zulümlerinden kurtarmanızı talep ediyoruz. Talebiniz halinde tüm usulsüzlükler huzurunuza tüm ayrıntıları ile sunulacaktır. Takdir yüce Başbakanımızındır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 7,15
En Yüksek: 7,26
En Düşük: 7,15
Değişim -1,38 %
FK: 42,76
PD / DD: -8,18
İşlem Hacmi 103.441.016
Toplam Adet: 14.410.368
Ağırlıklı Ort.: 7,15
ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • celikdemir8306 Kasım 2012 22:57

    cebimizdeki paramıza göz diken bu mucadelemizde Allah yardımcımız olsun. Egemen abi işin gücün rast gelsin.

  • zarar06 Kasım 2012 11:40

    sonuna kadar arkanızdayız bu soyguna bu ülkede sadece Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN dur diyebilir. İnşallah haberdar olurda şu insafsızların oyununu bozar.

  • broker.istanbul06 Kasım 2012 11:20

    o kadar mı zorlarına gidiyor yöneticilerin..iptal edin dünyanın tepkisini gördünüz..borsa tarihinde ilkkez toplu bir başkaldırış var.demek hata yaptınız iptal edin son ki bedelliyi.neye güveniyorlar acaba çok merak ediyorum.veya spk iptal ettim de .spk nın kanunlarında yorum kısmı hep kullanılıyor bildiğim kadarıyla.bu işi neden bu kadar uzattılar.soğusun istiyolar zannedersem.herkes unutsun.ama yapılan mücadeleyi ben beğeniyorum.umarım bu SAVAŞ tan haksız taraf yenik çıkar.

  • boreas06 Kasım 2012 11:19

    ya konuyu iyi bilmeyenler yorum yapıyo ya çatlıyorum. hepsine cevap verecem ama sonra boşver diyorum. bir kere şunu anlasın herkes bedelli yapılır buna karşı değiliz ama onlar bişey koymuyo kasaya(rivayı koysunlar paraları yoksa. ama bizden 2 bedellide hem de 3 ayda 1000 tl için yaklaşık 850 tl koymamızı istediler.

  • boreas06 Kasım 2012 10:51

    ya konuyu iyi bilmeyenler yorum yapıyo ya çatlıyorum. hepsine cevap verecem ama sonra boşver diyorum. bir kere şunu anlasın herkes bedelli yapılır buna karşı değiliz ama onlar bişey koymuyo kasaya(rivayı koysunlar paraları yoksa. ama bizden 2 bedellide hem de 3 ayda 1000 tl için yaklaşık 850 tl koymamızı istediler.

  • beyden06 Kasım 2012 10:36

    hani GS nin parası vardı. Hani kaka geliyordu. Demekki bütün planlar soygun üzerine yapılmış.

  • yaris06 Kasım 2012 09:32

    borsa tarihinin en önemli olayıdır bu. Küçük yatırımcının rızkına el konulmasının önüne geçilmesidir. Borsayı kumar bizi de kumarbaz görenlere karşı mücadeledir. Dışardaki tuzu kuru vatandaşlar bilgi sahibi olmadan ilgi sahibi olmasınlar. Bu GS veya Fb takımları ile ilgili değildir. Ortada tamemen Ticari bir vaka vardır.

  • yıkılmayan adam06 Kasım 2012 09:31

    sevgili galatasaraylıklar, konuyu bilmiyorsunuz ve yanlış yorumlar yapıyorsunuz, futbol takımı borsadaki şirket üzerindedir, dolayısıyla borsadaki şirket güçlü olursa futbol takımı da güçlü olur ama yöneticiler şirketin içini boşaltıp derneği ihya ediyorlar yani takımı zarar veriyorlar.

  • drdem06 Kasım 2012 08:48

    borsa ve yatırım konusunda bilgi sahibi olmayan fanatik taraftar arkadaşlardan rica ediyorum, buraya yorum yazmadan bu insanlar neden bu kadar isyan ediyorlar, diğer 400 hisse sahibi neden suskun diye öncelikle bir araştırsınlar

  • drdem06 Kasım 2012 08:44

    sesimiz duyuluncaya kadar her yolla savaşmaya devam edeceğiz. inşallah bu ali cengiz oyunlarını bozacağız

  • alp06 Kasım 2012 08:25

    Galtasarayı neden aldınız da bu kadar borcu olan bir şirketi almak iyi de bu durumlara katlanmak kötü mü..

  • alperen06 Kasım 2012 08:24

    Yorum yayınlayacak cesaretiniz yoksa neden açtınız bu yoruım sayfasını...Küfür etmedim kötü söz yazmadım...Sizi kınıyorum demokrasiye bu şekilde saygınızdan...

  • DLBYZ06 Kasım 2012 03:34

    GÜLERİZ AĞLANACAK HALİMİZE HA HA HA

  • veli05 Kasım 2012 23:55

    Lütfen duyun sesimizi yasaların arkasından dolanarak dolandırıyorlar ve yasalara uygun diyorlar Lütfen

  • TEKZEDE05 Kasım 2012 23:16

    sayın başbakanım bizlerde tekart turizm zedeyiz.ne olur bizi may dan kuratrın.dolandırldık resmen.

  • xyz05 Kasım 2012 22:20

    bu kadar yalan bu kadar dolan bu kadar yağcılık olamaz resmen bu iş bir oyun...neymiş misyoner lisesinin elemanlarıymışş..ulan o zaman neden gs yi tutuyor gs hissesi alıyorsunuz...kazanırken iyi kaybedince mi kötü...bu işin küçük yatırımcı ile falan alakası yok..bu iş resmen gs ye suikast planıdır...gs den korkan zavallıların ve adnan polat tayfasının uydurmalarıdır..